NavMenu

"Boss Store" Beograd slavi 8. mart

Izvor: eKapija Četvrtak, 06.03.2014. 14:18
Komentari
Podeli


Kompanija "Movem Fashion", franšizni partner firme "Hugo Boss", u saradnji sa "S&L Jewelry & Watches", obeležiće međunarodni Dan žena tradicionalnom proslavom u "Boss Store", u Čika Ljubinoj 12 u Beogradu.

- "Hugo Boss" pogrešno slovi za brend koji se, pre svega, obraća "ozbiljnjoj" publici. Ove godine naša je ideja bila da razbijemo ovakve i sve ostale slične predrasude, jer je "Hugo Boss" zapravo brend koji se bavi reinterpretiranjem klasike i kao takav, nikada se ne obraća pojedincima već svima - kažu u kompaniji.

Kako je navedeno u saopštenju, ovom prilikom "razigraće" nekoliko klasičnih komada i pokazati da sa njima nikada ne možete pogrešiti, jer dobar komad "upada" u svaki stil i odgovara svakom godištu. Pokazaće kako se dobrom kontekstualizacijom, adekvatnim nakitom, satovima i ostalim pratećim detaljima stil gradi iznutra i zašto je HB baš zbog toga najlogičniji izbor za svaku damu, bez obzira na godine...

Međutim, pravi razlog za ovo okupljanje su nagrade za žene heroje.

- To su dame za koje smatramo da su svojim likom i delom postale primer i uzor, pri tom srušivši sve arhetipove o polu, uvrežene u našem društvu. Kao što su Roza Luksemburg i Klara Cetkin bile u svom vremenu - poručuju iz kompanije.

Žene heroji za ovu godinu su: Nataša Kovačević, košarkašica, Helena Ivanov, studentkinja pobednica na svetskom univerzitetskom debatnom prvenstvu, Lena Kovačević, džez pevačica i muzičarka, Olja Bećković, novinarka, Andrea Lekić, rukometašica, Rajna Dragićević, profesorka na Filološkom fakultetu u Beogradu, Jasmina Lukić i Gordana Prvulović, osnivačice udruženja žena obolelih i lečenih od raka dojke "Budimo zajedno".

Uoči marta, koji je mesec borbe protiv raka dojke, svoju snage i podršku "Hugo Boss" pružio je udruženju žena obolelih i lečenih od raka dojke "Budimo Zajedno". To udruženje od 2010. godine pruža psihološku podršku ženama obolelim i lečenim od raka dojke, pomaže im da se vrate u normalan život kao i njihovim porodicama. Osim toga, rade i na prevenciji raka dojke, pružanju informacija i edukaciji ženske populacije o potrebi preventivnih i redovnih pregleda.

Povodom 8. marta, "Movem Fashion" doniraće, simbolikom u vezi sa ovim datumom, 8% prihoda od ukupne prodaje tog dana, a svi oni koji su voljni da pomognu imaće priliku da tokom meseca marta prilože svoju donaciju u posebno naznačene kutije udruženja koje će se nalaziti u "Movem Fashion" prodajnim objektima.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.04.2024.  |  Agro

Najveća "fabrika hrane na otvorenom" nalazi se u Samarinovcu - Polja paprika, paradajza, lubenica zaprašuju bumbari

Selo Samarinovac u opštini Žitorađa, sa oko hiljadu stanovnika, jedno je od najvećih proizvođača povrća na jugu Srbije. Godišnja proizvodnja iz godine u godinu raste, a poseban zamah dobija nakon elektrifikacije oko 500 hektara oranica 2021. godine, koju je finansirala država. Jedna od najvećih "fabrika hrane na otvorenom" nalazi se na jugu Srbije. U stotinama plastenika i na plodnim oranicama gaje se paprika, paradajz, krastavac, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.