NavMenu

Počinje izgradnja Biznis inkubator centra u Vršcu - Posao poveren preduzeću "Bakić kolor"

Izvor: eKapija Ponedeljak, 13.01.2014. 09:39
Komentari
Podeli
Predsednik opštine Vršac Čedomir Živković potpisao je ugovor sa kompanijom "Bakić kolor" iz Vršca, koja će izvoditi radove na objektu Biznis inkubator centra, a u okviru projekta "Podrška malim i srednjim preduzećima (MSP) kroz razvoj E-poslovne infrastrukture u županiji Timiš i susednom srpskom okrugu", objavljeno je na opštinskom sajtu.

Izvođač je dobio posao konkurišući na lokalnom otvorenom tenderu, po PRAG pravilima koja važe u Evropskoj uniji. Vrednost ugovora je 274.646 EUR, a dužina trajanja radova je 7 meseci. Biće rekonstruisano 1.000 kvadratnih metara magacinskog prostora u vlasništvu opštine.

Napraviće se novih 8 proizvodnih jedinica, od 60 do 150 kvadrata.

Tender za izvođače radova je bio otvoren do 4. novembra, do 10 časova, a javile su se tri firme iz Srbije i jedna iz Grčke, navedeno je na opštinskom sajtu.

Prekogranični projekat "Podrška malim i srednjim preduzećima (MSP) kroz razvoj E-poslovne infrastrukture u Županiji Timiš i susednom srpskom okrugu" sprovode opština Vršac i Agencija za socioekonomski razvoj Županije Timiš ADETIM iz Temišvara.

Projekat se sprovodi u okviru IPA programa prekogranične saradnje Rumunija - Srbija. Vredan je 1.791.152 evra. Traje godinu i po dana.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Kineska kompanija Lianbo kod Novog Sada otvorila fabriku delova za motore automobila - Prva investicija u Evropi

Kineska kompanija Jiangsu Lianbo Precision Technology, koja od 2011. godine proizvodi metalne delove (rotore i statore) za sve vrste motora u automobilskoj industriji, pustila je danas u rad svoju prvu fabriku u Evropi, u industrijskom parku CTPark Novi Sad East koji se nalazi na kaćkoj petlji. U prvoj fabrici ove renomirane kineske kompanije u Srbiji, koja se prostire na površini od 14.000 m2, biće zaposleno do 500 ljudi, a vrednost

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.