NavMenu

Dva zlata za dva regenta

Izvor: eKapija Ponedeljak, 04.11.2013. 11:09
Komentari
Podeli

U Italiji, zemlji crvenih vina, na jednom od najprestižnijih takmičenja "Emozioni dal Mondo Merlot e Cabernet Insieme", vina vinarije Aleksandrović "regent reserve 2008" i "regent reserve 2009" osvojila su zlatne medalje u konkurenciji vina iz celog sveta, saopštio je proizvođač iz Topole.

- "Merlot" i "cabernet" koji rađaju u našim vinogradima, na vinorodnim padinama Oplenca, znanjem i umećem naših vinogradara i enologa, ukombinovani sa našim podnebljem, daju neponovljive egzotične mirise i ukuse, koji ocenjivače ne ostavljaju ravnodušnim - navode u vinariji "Aleksandrović".

Pored ovih medalja, "regent reserve 2008" je osvojio i srebrne i bronzane medalje u Londonu ("International Wine & Spirit Competition" i "Decanter World Wines Awards") i Beču (AWC).

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.09.2024.  |  Agro, Turizam, sport, kultura

Gorica i Goran Jovanović, vlasnici jedne od čuvenih rogljevačkih pimnica - Sve prolazi, samo vino ostaje! (FOTO)

Da svako loše vreme iznedri posle i neko dobro, primer je i života i rada Gorice i Gorana Jovanovića iz Rogljeva, danas vlasnika domaćinstva Jovanović i jedne od čuvenih rogljevačkih pimnica u koje danas, prema njihovom kazivanju, dolaze gosti od Kine do Brazila i svake godine ih je sve više, sa raznih strana sveta, a i redovno im se stari gosti vraćaju. A pre samo dve decenije, Goran je bio zaposlen u fabrici u kojoj se zarade ili

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.