NavMenu

Farmaceutska kuća "Alkaliod AD" iz Skoplja otpočela implementaciju SAP rešenja, projekat vredan 2 mil EUR

Izvor: eKapija Četvrtak, 16.11.2006. 14:23
Komentari
Podeli

Makedonska kompanija "Alkaloid AD" započela je implementaciju SAP rešenja, a za partnera u tom kapitalnom projektu izabrala je regionalnog lidera u SAP konsaltingu – preduzeće B4B.

"Alkaloid AD" je farmaceutska kuća internacionalnog značaja, sa širokom paletom proizvoda koji su na tržištu regiona i Evrope poznati već godinama i predstavlja jednu od najuspešnijih kompanija u Makedoniji. Projekat "AlkaSAP" obuhvata implementaciju praktično svih vitalnih poslovnih funkcionalnosti u "Alkaloid".

U planu su dve faze projekta, od kojih bi prva podrazumevala implementaciju u centrali u Skoplju i druga kojom bi se obuhvatilo i poslovanje inostranih kancelarija.

Ukupana vrednost projekta "AlkaSAP" procenjuje se na oko 2 mil EUR i predstavlja trenutno najznačajniji IT poslovni događaj u Makedoniji, pa i regionu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.09.2024.  |  Finansije

Kada kupujete prvi stan obratite pažnju na porez na prenos apsolutnih prava - Kako da zbog 15 m2 vaši potomci ne izgube pravo na buduće olakšice?

Kada je reč o kupovini stana, nekad kupci nisu svesni da pojedine odluke mogu imati dugoročne posledice, posebno kada je reč o oslobođenju od poreza na prenos apsolutnih prava. Prema zakonu, članovi porodičnog domaćinstva, uključujući decu, mogu ostvariti pravo na poresko oslobođenje, ali postoji jedna ključna stavka koju treba imati na umu: jednom kada se to pravo iskoristi, ne može se ponovo ostvariti. Kako objašnjava advokat

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.