NavMenu

Agrarni krediti Komercijalne banke za kupovinu poljoprivredne opreme

Izvor: Tanjug Petak, 17.05.2013. 14:20
Komentari
Podeli

Komercijalna banka je, povodom Međunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu, pripremila ponudu "Kombank agrar kredita" namenjenih kupovini nove i polovne poljoprivredne mehanizacije i opreme.

Krediti za mehanizaciju se odobravaju sa rokom otplate do sedam godina, uz mogućnost korišćenja grejs perioda, odnosno odložene otplate, do dve godine i mogućnost kreditiranja PDV-a.

Ove kredite karakteriše fleksibilan način otplate, jer klijenti sami biraju između mesečnih, tromesečnih, šestomesečnih i godišnjih rata, a predmet obezbeđenja može da bude mehanizacija koja se kupuje.

Svi zahtevi za kredite koji budu podneti od početka Sajma poljoprivrede, 18. maja, do 1. juna 2013. godine, biće odobreni po veoma atraktivnim kamatnim stopama.

Podnosioci zahteva moći će da se opredele za fiksnu ili varijabilnu kamatnu stopu.

Fiksna nominalna kamatna stopa tokom celog perioda otplate kredita (do sedam godina) iznosi 6,95% na godišnjem nivou, efektivna kamatna stopa je 7,4%, a varijabilna šestomesečni euribor plus 5,95%.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.04.2024.  |  Agro

Najveća "fabrika hrane na otvorenom" nalazi se u Samarinovcu - Polja paprika, paradajza, lubenica zaprašuju bumbari

Selo Samarinovac u opštini Žitorađa, sa oko hiljadu stanovnika, jedno je od najvećih proizvođača povrća na jugu Srbije. Godišnja proizvodnja iz godine u godinu raste, a poseban zamah dobija nakon elektrifikacije oko 500 hektara oranica 2021. godine, koju je finansirala država. Jedna od najvećih "fabrika hrane na otvorenom" nalazi se na jugu Srbije. U stotinama plastenika i na plodnim oranicama gaje se paprika, paradajz, krastavac, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.