NavMenu

Firma "Topomatika" na Sajmu tehnike u Beogradu predstavlja 3D metode analize

Izvor: eKapija Sreda, 15.05.2013. 15:55
Komentari
Podeli

Na 57. Međunarodnom Sajmu tehnike u Beogradu od 13. do 17. maja na štandu zagrebačke firme "Topomatika" biće predstavljene 3D metode analize, a svi zainteresovani moći će na licu mesta da se informišu o oblastima primene 3D skeniranja, saopšteno je iz "Topomatika".

- Dokumentovanje i reverzni inženjering arhtektonskih spomenika moguće je uz GOM softver i opremu koju posedujemo. Precizno merenje i 3D digitalizacija neophodna je kod izrade različitih objekata kojima je potrebno optičko, beskontaktno merenje i koje je na drugi način nemoguće rekonstruisati - kaže Tomislav Hercigonja, direktor "Topomatike".

Topomatika je prošlog meseca osnovala predstavništvo u Srbiji. Kao ekskluzivni zastupnik firme "GOM mbH" u Hrvatskoj posluje više od 10 godina a od 2010. godine u okviru "3D grupe", klastera koji je jedinstveni centar informacija i o 3D skeniranju i o rapid prototajpingu i o reverznom inženjerstvu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.04.2024.  |  Građevina

CLS: Gde je projekat mosta kod Ade Huje?

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda je još u decembru 2019. dobila idejni projekat mosta na Adi Huji, koji je sa PDV-om plaćen oko 735.000 EUR, ali do današnjeg dana ništa nije urađeno, izjavio je Nikola Jovanović, direktor Centra za lokalnu samoupravu i nekadašnji gradski odbornik. - Da su nadležni odmah raspisali tender za izradu Projekta za građevinsku dozvolu i počeli sa prikupljenjem i drugih dozvola i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.