NavMenu

Šest stečajna dužnika dobila nove vlasnike – firmu "Jerga Bruno" preuzeo "Metals komerc", a imovinu smederevskog "Fagram" kupio bugarski investitor

Izvor: Tanjug Četvrtak, 28.09.2006. 15:39
Komentari
Podeli

U organizaciji Centra za stečajeve Agencije za privatizaciju juče (27. septembar 2006. godine) je prodata imovina šest firmi i to preduzeća "Promet" iz Velikog Gradišta, "Jegra Bruno" iz Inđije, "Mala Banjska" iz Žaočana, "Boranke" iz Bora, "Špedicije" iz Kikinde i "Fagrama" iz Smedereva.

Imovina preduzeća "Jegra bruno" jedina je prodata u celosti za cenu od 25 milona dinara, a kupac je preduzeće "Metals komerc" iz Novog Sada. Veliko interesovanje vladalo je za kupovinu pet lokala preduzeća "Promet" iz Velikog Gradišta, ali su ipak svi prodati istom kupcu - Dušanu Marković za 25 miliona dinara.

Nekada poznata fabrika za proizvodnju obuće i delova obuće od gume "Boranka" iz Bora prodata je Draganu Ljubisavljeviću iz Bora i Dušanu Markoviću iz Brestovca.

U "moru" domaćih kupaca pojavio se i "Interkom group", kompanija iz Varne u Bugarskoj, koji je za 32,3 miliona dinara kupila deo imovine "Fagrama" iz Smedereva. "Špediciju" iz Kikinde, odnosno njena tri dela kupili su "Tkari Autoremont" iz Kraljeva, "Žitopromet" i "Buca-ko" iz Kikinde.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.04.2024.  |  Građevina

CLS: Gde je projekat mosta kod Ade Huje?

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda je još u decembru 2019. dobila idejni projekat mosta na Adi Huji, koji je sa PDV-om plaćen oko 735.000 EUR, ali do današnjeg dana ništa nije urađeno, izjavio je Nikola Jovanović, direktor Centra za lokalnu samoupravu i nekadašnji gradski odbornik. - Da su nadležni odmah raspisali tender za izradu Projekta za građevinsku dozvolu i počeli sa prikupljenjem i drugih dozvola i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.