NavMenu

Stipendistima Fonda za talente stručno usavršavanje u Erste banci

Izvor: eKapija Sreda, 17.04.2013. 17:38
Komentari
Podeli

Slavko Carić i Alisa MarićSlavko Carić i Alisa Marić

Ministarka omladine i sporta i predsednica Fonda za mlade talente "Dositeja" Alisa Marić i predsednik izvršnog odbora Erste banke Slavko Carić, potpisali su u sredu (17. aprila 2013. godine), protokol o saradnji, čiji je cilj zapošljavanje mladih stipendista Fonda.

Kako je saopštila Erste banka, protokolom je predviđeno da ponude stručno usavršavanje studentima koje stipendira Fond za mlade talente.

Ministarka Alisa Marić kazala je da ova saradnja nudi mnogobrojne prednosti za obe strane, jer je Fond za mlade talente svojevrsna baza najkvalitetnijih mladih akademaca različitih profesionalnih profila, koji na ovaj način imaju mogućnost da svoja pretežno teoretska znanja primene i prošire u praksi, i tako postave temelje za budući ekonomski, ali i svaki drugi razvitak i napredak zemlje.

Predsednik izvršnog odbora Erste banke Novi Sad Slavko Carić objasnio je motive banke da podrži stipendiste Fonda.

- Saradnja koju danas uspostavljamo sa Fondom za mlade talente za Erste Banku je veoma značajna, jer ćemo se na sistematičan način povezivati sa najuspešnijim studentima. Kvalitet usluge koji pružamo klijentima u velikoj meri zavisi od stručnosti i profesionalnosti zaposlenih u banci - istakao je Carić.

Protokol je potpisala i direktorka Sektora komunikacija Erste banke, Andrea Brbaklić, a svečanosti je prisustvovala i pomoćnica ministra za omladinu Snežana Klašnja.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Spojena pruga od Novog Sada do Subotice - Redovni saobraćaj krajem godine

U Bačkoj Topoli je spojen poslednji deo koloseka na pruzi Novi Sad-Subotica, čime je završeno postavljanje novih šina na glavnoj deonici, saopštila je Vlada Srbije. Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar odbrane Miloš Vučević je naveo da će se do kraja ove godine od Beograda do Subotice ovom prugom putovati za 80 minuta. Ceremoniji su prisustvovali i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, ambasador

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.