Izvor: eKapija | Petak, 30.11.2012.| 15:46
Izdvojite članak Odštampajte vest

Kako se odbraniti od pretnji na mreži - Treći "Amisov dan IT sigurnosti" održan u Beogradu

Beogradska kompanija "Amis Telekomunikacije", u saradnji sa "Amis" Maribor, organizovala je 23. novembra treću po redu konferenciju "Amisov dan IT sigurnosti u Beogradu", u klubu "Novak" na Dorćolu.

Na konferenciji je prikazan širok spektar rešenja, koja su predstavili partneri "Amis telekomunikacija" - "F-Secure", najbolje antivirusno rešenje u 2011. prema izboru nezavisne organizacije "AV-Test", zatim "iStor" (omogućava pouzdano i sigurno čuvanje podataka u realnom vremenu), kao i rešenja NETASQ, najvećeg evropskog proizvođača "Firewall" uređaja.

Takođe, konferenciji su prisustvovali i predstavnici IT sektora nekoliko velikih banaka, osiguravajućih kuća, državnih institucija, javnih preduzeća i mnogi drugi. Imali su priliku da se na jednom mestu upoznaju sa rešenjima, čuju najnovije vesti o pretnjama i novim načinima napada, da razgovaraju i razmene informacije i iskustva iz oblasti IT zaštite kao i da uživaju u dobrom druženju, navedeno je u saopštenju.

Kompanija "Amis", osnovana je 1995. godine i vodeći je alternativni provajder integrisanih komunikacija na području Interneta, telefonije i IP televizije u Sloveniji i Hrvatskoj. "Amis" je 2004. otvorio kancelariju u Beogradu - "Amis telekomunikacije".

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.