NavMenu

Kvalitet je najbolja reklama - Digitalna štamparija "Pegasus advertising" nudi originalna rešenja promotivnog materijala

Izvor: eKapija Sreda, 14.11.2012. 15:39
Komentari
Podeli

U susret novogodišnjim praznicima, osim poklona za svoje najbliže, razmišljamo šta ćemo darovati i svojim poslovnim partnerima. Nije reč o skupocenim poklonima, već o sitnicama koje, osim što su dobre za poslovni imidž i predstavljaju uvod za uspostavljanje dobrih poslovnih odnosa, imaju i jednu mnogo važniju funkciju, a to je reklama.

Da bi nam odluka bila lakša, u pomoć su nam pritekle mnoge firme koje se u Srbiji bave proizvodnjom reklamnog i promotivnog materijala, a koje su spremile bogat asortiman proizvoda za 2013. godinu.

Osim standardnih rokovnika i kalendara, kao dobra rešenja nameću se upaljači, šolje, satovi, kišobrani i torbe, nezaobilazne usb memorije ali i malo neobičniji proizvodi poput kutija za vino.

U "Pegasus advertising"-u, mladoj kompaniji koja uskoro slavi prvu godinu poslovanja, preporučuju svesku prilagođenu ženskoj tašni koja na korici ima logo firme.

U ovoj beogradskoj kompaniji potvrđuju i da je promotivni materijal postao od izuzetnog značaja, skoro pa neophodan, za prepoznatljivost kompanija. Ali koja reklama je najbolja?

- Iz našeg iskustva, danas se na tržištu traži kvalitet. Reklama se prilagođava potrebama klijenata. Svaka reklama koja klijenta predstavi u pravom svetlu i pomogne u pronalaženju kupca je prava reklama – kažu u "Pegasus advertising"-u.

Ovo preduzeće bavi se dizajnom i proizvodnjom tekstualnih i audiovizuelnih promotivnih materijala, digitalnom i štampom velikih formata, brendiranjem objekata.

Iako mlada firma, odmah su se istakli svojim kvalitetom. Najveću zaslugu za to ima kvalitetna oprema, jer kako kažu, poseduju digitalnu mašinu za štampanje vrednu čak 24.000 EUR. Takvih mašina u Beogradu je tek nekoliko.

- Širok asortiman proizvoda nam pruža "Konica minolta bizhub pro C5501" koja pored vrhunskog kvaliteta (prvi i poslednji otisak su isti) i velike brzine štampe (55 kolornih otisaka u minuti) može da štampa na SRA3 formatu papira, što nam omogućava da u malim i srednjim tiražima za potrebe kompanija štampamo kataloge, knjige, flajere, plakate.

Kako bi klijentima ponudili najbolje, ostavljena im je mogućnost i da sami osmisle svoju reklamu, pa je u ovu beogradsku kompaniju stizalo i nekoliko neobičnih zahteva, poput personalizovane kutije za kolače ili kutije za karte.

Poverenje ovoj štampariji, do sada su pružili Fakultet političkih i Fakultet organizacionih nauka, dnevne novine "Danas", "Glas Javnosti", "Pravda", izdavačke kuće "Otadžbina" i "SM Media", prodavnice i ugostiteljksi objekti, "Fabrika hartije Beograd" i drugi.

"Pegasus advertising" uskoro bi trebalo da počne i sa izradom veb sajtova. Ipak, ne žele da otkrivaju kakve novine će doneti tržištu.

- Radićemo i osnovne sajtove kao i cms portale, ali ako otkrijemo više detalja onda to ne bi bilo iznenađenje.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Kineska kompanija Lianbo kod Novog Sada otvorila fabriku delova za motore automobila - Prva investicija u Evropi

Kineska kompanija Jiangsu Lianbo Precision Technology, koja od 2011. godine proizvodi metalne delove (rotore i statore) za sve vrste motora u automobilskoj industriji, pustila je danas u rad svoju prvu fabriku u Evropi, u industrijskom parku CTPark Novi Sad East koji se nalazi na kaćkoj petlji. U prvoj fabrici ove renomirane kineske kompanije u Srbiji, koja se prostire na površini od 14.000 m2, biće zaposleno do 500 ljudi, a vrednost

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.