NavMenu

Štark povećao prodaju za 14 odsto

Izvor: Danas Ponedeljak, 14.08.2006. 13:54
Komentari
Podeli

Kompanija Štark je u prvoj polovini 2006. prodala 9.300 tona konditorskih proizvoda, što je za 14 odsto više nego u istom periodu prošle godine. Kako se navodi u saopštenju te kompanije, Štark planira da u ovoj godini ukupno proizvede 20.000 tona konditorskih proizvoda i ostvari ukupan prihod od 51,5 miliona evra.

Prodaja štarkovih slatkiša je u martu i junu bila najveća u poslednjih 10 godina, ističu u toj kompaniji. Proizvodnja "smokija" takođe raste i za ovu godinu planiran je plasman od 4.000 tona tog flipsa, što je za 10 odsto više nego u 2005. U toku prošle godine prodato je 3.600 tona ili 72 miliona kesica, a samo u Srbiji više od 60 miliona, što je u proseku osam kesica po stanovniku godišnje ili 400 grama "smokija".

Tagovi:
smoki
Komentari
Vaš komentar

Top priče

19.09.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Odabrani izvođači za transformaciju bivše Glavne železničke stanice u Beogradu u Istorijski muzej Srbije - Posao vredan 16,2 mil EUR

Istorijski muzej Srbije izabrao je izvođače za rekonstrukciju, adaptaciju i sanaciju Glavne železničke stanice u Beogradu i promenu namene u objekat Istorijskog muzeja. Posao je dodeljen grupi ponuđača koju čine kompanije M enterijer gradnja, Securiton, EX ING B and P, Geotaur, sa podizvođačima Termo and Cold, Pavel ING i Termoinženjering, a vrednost ugovora je 1,9 milijardi dinara, odnosno oko 16,2 mil EUR, sa PDV-om. Na tender su

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.