Izvor: eKapija/Tanjug | Sreda, 08.08.2012.| 13:39
Izdvojite članak Odštampajte vest

Počinje postavljanje reflektora na jagodinskom stadionu - Za izvođača radova odabrana "Amiga" iz Kraljeva

Stadion u Jagodini

Predsednik Fudbalskog kluba "Jagodina" Goran Milanović izjavio je juče da će narednog četvrtka početi izgradnja reflektora na Gradskom stadionu, koji će biti završeni za 75 dana.

- Tender je završen, gradska komisija je izabrala izvođača radova i očekujemo da prve utakmice pod reflektorima odigramo krajem septembra ili početkom oktobra - rekao je Milanović na konferenciji za medije.

Kako je za "eKapiju" rekao načelnik Odeljenje za društvene delatnosti Jagodine Marinko Kiklić, za izvođače radova izabrana je firma "Amiga" iz Kraljeva. Posle zakonskog roka za podnošenje eventualnih prigovora, od osam dana, biće potpisan i ugovor sa ovim izvođačem.

Krajem ove ili početkom naredne sedmice stići će donacija Evropske fudbalske unije (UEFA) preko Zajednice klubova i Fudbalskog saveza Srbije, koja se odnosi na sijalice.

- Reč je o 196 reflektora da bi se dobilo 1.500 luksa. Ukupna investicija izgradnje reflektora, zajedno sa donacijom UEFA, iznosi oko 700.000 EUR - rekao je Milanović.

On je dodao da se završava izgradnja sedam apartmana na severnoj tribini stadiona, namenjen smeštaju najtalentovanijih članovi fudbalske škole Jagodine.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.