NavMenu

Banka Intesa i DZU "Eurizon Capital" pokrenuli otvoreni investicioni "Eurizon Balanced Fond"

Izvor: eKapija Sreda, 14.09.2011. 13:32
Komentari
Podeli

Banka Intesa je u saradnji sa Društvom za upravljanje investicionim fondovima "Eurizon Capital" Beograd, u ponudu svojih proizvoda uvela ulaganje u investicione fondove.

"Eurizon Balanced Fond", prvi otvoreni investicioni fond koji ISP Grupa organizuje u Srbiji, organizovan je pod okriljem i uz ekspertizu matične Intesa Sanpaolo grupacije. U svom poslovanju, ovaj fond će pretežno biti usmeren na investiranje u hartije od vrednosti najsigurnijih evropskih i svetskih kompanija i ekonomija.

Prenoseći bogato iskustvo koje u poslovima sa investicionim fondovima ima Grupacija Intesa Sanpaolo, fond će pomoći klijentima da minimiziraju rizik investiranja kroz diversifikaciju i profesionalno upravljanje sredstvima, postignu likvidnost investicije zahvaljujući slobodnom raspolaganju ulogom i ostvarenom dobiti, kao i zadovoljavajući profit i pristup globalnim tržištima kapitala.

- Smatramo da dinamična kretanja koja su karakteristika tržišta kapitala traže odgovor u pružanju pomoći klijentima da adekvatno upravljaju svojim sredstvima. Svesni činjenice da su uspeh i rast našeg poslovanja neraskidivo vezani za uspeh klijenata, "Eurizon Capital" će poverenim sredstvima upravljati u skladu sa najvišim standardima Grupacije i delatnosti, rukovodeći se načelima etike i interesima klijenata - rekao je Dejan Milutinović, generalni direktor Društva za upravljanje investicionim fondovima "Eurizon Capital" a.d. Beograd.

"Eurizon Balanced Fond" koga karakteriše fleksibilnost u upravljanju i prilagođavanje kompleksnim uslovima na tržištu kapitala, klijentima nudi stabilnost i sigurnost na uštrb kratkoročnih i špekulativnih zarada. Kvalitetnu uslugu, profesionalnost i ekspertizu, garantuje aktivno prisustvo kompanije "Eurizon Capital", koja na nivou Grupacije Intesa Sanpaolo upravlja sa preko 150 mlrd EUR vrednom imovinom klijenata i investicionih fondova.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.04.2024.  |  Energija, Industrija, Građevina

Nova privredna zona u Prokuplju sprema se za investitore - Počela gradnja trafostanice

U privrednoj zoni u Prokuplju počela je izgradnja trafostanice TS35/10kV "Prokuplje 5", snage 2×8 MVA. Investitor i finansijer je Elektrodistribucija Srbije, a vrednost je 274 miliona dinara, bez PDV-a. Rok za završetak ovih radova, sa tehničkim pregledom i ishodovanjem upotrebne dozvole, je 9. jul 2025. godine. - Industrijska zona u Prokuplju i zvanično je u registru republičke Razvojne agencije i sada su na potezu potencijalni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.