Izvor: eKapija | Četvrtak, 06.04.2006.| 21:13
Izdvojite članak Odštampajte vest

Preduzeće za razvoj preduzetništva "Budi svoj čovek" iz Beograda počelo sa radom - savetodavni servis i podrška razvoju biznisa

Preduzeće za konsalting i razvoj preduzetništva «Budi svoj čovek» 6. aprila 2006. godine svečano je obeležilo početak svog rada, a u to ime je priređena i proslava u zgradi Beogradske filharmonije kojoj je prisustvovao veliki broj uglednih zvanica.

Prema rečima direktora novoosnovanog preduzeća Đorđa Pavkovića Bugarskog, firma «Budi svoj čovek» će poslovati kao praktičan savetodavni servis namenjen svakome ko želi da postane "sam svoj gazda" i da na stručan i siguran način realizuje svoje poslovne ideje.

Preduzeće će svojim klijentima pružati široku paletu usluga, počevši od edukativnih kurseva i obaveštavanja o tome šta i kako mogu uraditi, pa sve do same izrade biznis planova za potrebe svojih korisnika. U okviru novoosnovane firme će raditi i specijalizovani call centar otvoren za sva pitanja i probleme preduzetnika, a biće postavljen i interaktivni web portal na kome svi zainteresovani mogu dobiti vredne informacije, ali i savete i korisne sugestije.

Tokom januara 2007. godine u planu je i početak rada investicionog fonda «Budi svoj čovek» iz kog će se sva prikupljena sredstva direktno investirati u atraktivne poslovne projekte na srpskom tržištu.

Firmu «Budi svoj čovek» osnovala je kompanija za razvoj poslovnih projekata „Komon Sens“.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.