NavMenu

BW Terraces Penthaus je neobičan i nenametljivo snažan prostor (FOTO)

Izvor: SuperProstor Sreda, 08.11.2023. 10:49
Komentari
Podeli
(Foto: Relja Ivanić)
Dizajn enterijera penthaus dupleksa BW Terraces Penthaus proistekao je iz potpune slobode koju je studiju BAAL Design pružio klijent, nakon jasno definisanog pravca i novog rešenja funkcionalne organizacije stana.

Stan je podeljen u dve celine. Prva se sastoji od dnevne zone sa trpezarijom, gostinskim toaletom, tehničkom prostorijom i potpuno odvojenom kuhinjom, koja je prethodno bila spavaća soba.

Druga celina je gornji sprat, koji je kompletnim rušenjem tri postojeće prostorije transformisan u master apartman otvorenog koncepta. On je sačinjen od spavaće sobe, garderobera i kupatila sa kadom i pogledom na reku i Kulu Beograd.

(Foto: Relja Ivanić)

Za podove u dnevnoj zoni i u gostinskom kupatilu, u kom se nalazi slobodnostojeći lavabo sa slavinom koja se spušta sa plafona, korišćen je neobičan slog parketa. Pored palete zemljanih boja i kombinovanja različitih tekstura i štofova, ambijent je dekorisan mnoštvom umetničkih dela i skulptura, a jedna od njih nalazi se na postamentu izrađenom od egzotičnog brazilskog kamena.

Kao krajnji rezultat ovog nesvakidašnjeg spoja, stvoren je neobičan i nenametljivo snažan prostor, koji se ističe karakterom i udobnošću.

Autor fotografija je Relja Ivanić.


Fotogalerija
BW Terraces Penthaus
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.04.2024.  |  Građevina

CLS: Gde je projekat mosta kod Ade Huje?

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda je još u decembru 2019. dobila idejni projekat mosta na Adi Huji, koji je sa PDV-om plaćen oko 735.000 EUR, ali do današnjeg dana ništa nije urađeno, izjavio je Nikola Jovanović, direktor Centra za lokalnu samoupravu i nekadašnji gradski odbornik. - Da su nadležni odmah raspisali tender za izradu Projekta za građevinsku dozvolu i počeli sa prikupljenjem i drugih dozvola i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.