NavMenu

Algotech i PANTHEON - 15 godina poverenja

Izvor: Promo Četvrtak, 27.07.2023. 09:34
Komentari
Podeli
Svetlana Erdoglija, direktorka finansija Algotech-a (Foto: Datalab)Svetlana Erdoglija, direktorka finansija Algotech-a
Poznato je da svaku uspešnu kompaniju na njenom putu razvoja prati ERP rešenje, koje pomaže u analizi, praćenju i ubrzanju poslovnih procesa. Izuzetak nije ni kompanija Algotech, sa kojom smo razgovarali o neminovnosti korišćenja ERP-a u svakodnevnom poslovanju.

Naš sagovornik je bila Svetlana Erdoglija, direktorka finansija Algotech-a.


Možete li našim čitaocima predstaviti Algotech i čime se kompanija bavi?

- Kompanija Algotech je lider u oblasti dizajniranja i implementacije najnaprednijih sistema integrisanih komunikacija. Već više od 30 godina, Algotech iz godine u godinu kreira proizvode i rešenja bazirana na najnaprednijim tehnologijama. Ono što nas čini prepoznatljivim je sposobnost naših eksperata da najnovija svetska rešenja prilagode domaćem tržištu na najbolji način. Još od osnivanja, 1992. godine naša misija je uvek bila da idemo korak dalje od drugih u potrazi za najsavremenijim rešenjima u oblasti integrisanih komunikacija. Danas, nakon više od 30 godina postojanja, uspešno poslujemo na tržištima Srbije, Češke, Slovačke, Poljske, Rumunije, Mađarske, Bugarske, Bosne i Hercegovine i Slovenije.


Kako je došlo do izbora PANTHEON-a?

- Kompanija Algotech je korisnik PANTHEON-a još od 2009. godine. Do tog trenutka, kompanija je koristila usluge eksternog knjigovodstva, ali intenzivan rast i želja za unapređenjem poslovnih procesa dovela je do toga da implementiramo PANTHEON. Od tog trenutka, PANTHEON je postao neizostavni deo našeg svakodnevnog poslovanja od evidencije PDV-a, obračuna zarada zaposlenih, knjiženja proizvodnje telekomunikacione opreme, pa sve do evidencije uvoza robe.


Kako je tekla implementacija i komunikacija sa PANTHEON konsultantima?

- Jedna od stvari sa kojom smo izuzetno zadovoljni je ta što u PANTHEON-u imamo partnera, koji je uz nas u svim izazovima i promenama. Konsultanti sa strane PANTHEON-a omogućavaju nam da zajedno organizujemo sve neophodne aktivnosti vezane za upgrade PANTHEON-a, blagovremeno i u pravom trenutku, a sve radi praćenja zakonskih promena i usklađivanja našeg poslovanja sa novim zahtevima. Takva podrška nam je naročito značajna radi usklađivanja našeg poslovanja sa svim promenama, kao na primer zakonske promene u vezi evidencije PDV-a, kao i novih promena koje se tiču uvođenja e-faktura i njihovog slanja kroz SEF.


Da li biste preporučili PANTHEON ERP?

- Naravno. U dinamičnom okruženju u kakvom danas poslujemo, PANTHEON nam značajno olakšava primenu novih zakonskih regulativa, jer stručno i blagovremeno implementira novine u svoje rešenje.

Sama činjenica da smo korisnici PANTHEON-a već više od 14 godina ukazuje na to da smo izuzetno zadovoljni saradnjom, ali i opcijama koje nam PANTHEON pruža. Uvereni smo da ćemo još dugi niz godina, zajedno sa PANTHEON timom, unapređivati naše poslovanje i procese unutar naše kompanije.


_______________________________

O PANTHEON-u

PANTHEON rešenje se razvija već više od 25 godina, a na tržištu Srbije je prisutno od 2002. posredstvom firme Datalab.

Danas PANTHEON ima preko 80.000 korisnika u 7 zemalja Adriatik regije (preko 16.000 u Srbiji). PANTHEON integriše sve važne poslovne procese i događaje u kompanijama i to: računovodstvo, knjigovodstvo, skladište, maloprodaje i veleprodaje, servis i proizvodnju. Pravu snagu PANTHEON-a čini preko 30 partnerskih preduzeća i 130 stručnih konsultanata koji sa Datalabom rade razvoj, implementaciju, obuku i podršku za brojne korisnike.

Za više informacija o PANTHEON ERP rešenju posetite datalab.rs

_______________________________

Komentari
Vaš komentar

Top priče

19.09.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Odabrani izvođači za transformaciju bivše Glavne železničke stanice u Beogradu u Istorijski muzej Srbije - Posao vredan 16,2 mil EUR

Istorijski muzej Srbije izabrao je izvođače za rekonstrukciju, adaptaciju i sanaciju Glavne železničke stanice u Beogradu i promenu namene u objekat Istorijskog muzeja. Posao je dodeljen grupi ponuđača koju čine kompanije M enterijer gradnja, Securiton, EX ING B and P, Geotaur, sa podizvođačima Termo and Cold, Pavel ING i Termoinženjering, a vrednost ugovora je 1,9 milijardi dinara, odnosno oko 16,2 mil EUR, sa PDV-om. Na tender su

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.