NavMenu

Air Serbia povezala Beograd sa Kairom - Od sutra letovi za Čikago

Izvor: eKapija/Beta Utorak, 16.05.2023. 10:17
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: eKapija)Ilustracija
Air Serbia (Er Srbija) je noćas uspostavila direktne letove između Beograda i Kaira. Do glavnog grada Egipta, srpska nacionalna avio-kompanija će leteti tri puta nedeljno, svakog ponedeljka, srede i petka, navedeno je u saopštenju.

Let Er Srbije svečano je dočekan na međunarodnom aerodromu u Kairu, udaljenom 15 kilometara od centra grada. Događaju su prisustvovali predstavnici nacionalne avio-kompanije i aerodroma.

Uvođenjem direktnih letova između Beograda i Kaira, putnicima koji lete iz tog grada preko Beograda dostupne su dobre avio-veze do Amsterdama, Berlina, Barija, Pariza, Diseldorfa, Rima, Londona, Ljubljane, Madrida, Milano, Praga, Tivta, Beča, Ciriha, Zagreba i mnogih drugih destinacija u mreži Er Srbije.


Sutra ponovo letovi iz Beograda za Čikago

Er Srbija će od sutra uspostaviti direktne letove između Beograda i Čikaga kojih nije bilo više od 30 godina, prenosi Beta.

Nova linija je nastavak širenja poslovanja Er Srbije u Sjedinjenim Američkim Državama, a letovi od Beograda do Čikaga će do 11. juna biti sredom i subotom, zatim tri puta nedeljno - ponedeljkom, sredom i subotom.

Letovi od Beograda do čikaškog Međunarodnog aerodroma O'Her trajaće oko 11 sati, avionima erbas A330 iz dugolinijske flote Er Srbije.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.04.2024.  |  Energija, Industrija, Građevina

Nova privredna zona u Prokuplju sprema se za investitore - Počela gradnja trafostanice

U privrednoj zoni u Prokuplju počela je izgradnja trafostanice TS35/10kV "Prokuplje 5", snage 2×8 MVA. Investitor i finansijer je Elektrodistribucija Srbije, a vrednost je 274 miliona dinara, bez PDV-a. Rok za završetak ovih radova, sa tehničkim pregledom i ishodovanjem upotrebne dozvole, je 9. jul 2025. godine. - Industrijska zona u Prokuplju i zvanično je u registru republičke Razvojne agencije i sada su na potezu potencijalni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.