NavMenu

Metal Tehnologija otvorila prodajni salon u Beogradu

Izvor: Gradnja.rs Petak, 04.11.2022. 14:30
Komentari
Podeli
(Foto: Metal Tehnologija)
Renomirana firma iz Dervente i najveći proizvođač istegnutog metala na Balkanu, Metal Tehnologija otvorila je u Beogradu prodajni salon, na adresi Tošin bunar 181 (zgrada Savada 3).

Ovaj salon specijalizovan je za projektnu prodaju, ali i direktnu saradnju sa arhitektama i dizajnerima na projektima manjeg formata.

Novi prodajni salon arhitektama, projektantima i investitorima nudi širok dijapazon proizvoda najvišeg kvaliteta, izrađenih u skalu sa ISO 9001: 2015 standardom.

(Foto: Metal Tehnologija)
Salon karakteriše minimalistički dizajn, nenametljivi tonovi i atraktivno izloženi eksponati. Prostorom dominira spušteni plafon od crne metalne mreže, kao i centralno postavljeni sto.

Na zidovima su izloženi različiti tipovi materijala čija primena ide od velikih industrijskih objekata do "custom-made" enterijera.

Naime, osim za ventilisane fasade, mreže od istegnutog materijala se mogu koristiti i za plafone, brisoleje, stepenice, ograde, kapije, pregradne zidove, različite elemente u enterijeru, zaštitne maske za klima uređaje i ventilaciju.

(Foto: Metal Tehnologija)
Istegnuti metal može se proizvesti od čelika, pocinkovanog čelika, aluminiuma, inoksa, bakra, korten. Metal Tehnologija projektantima i investitorima nudi širok dijapazon industrijskih i arhitektonskih rešenja, kao i mogućnost izrade mreža po porudžbini.


Metal Tehnologija je najveći proizvođač istegnutog metala na Balkanu. Najsavremenija tehnologija mašinske proizvodnje i ogromni kapacitet garantuju visok nivo kvaliteta i usluge, ali i mogućnost da se odgovori na zahtev najvećih i najsloženijih projekata, ali i najzahtevnijih projektanata.

Kompanija poseduje višedecenijsko iskustvo, a specijalizovana je za proizvodnju, izvoz i distribuciju proizvoda od metala koji imaju široku primjenu u građevinskoj industriji.

Proizvodi Metal Tehnlogije našli su primjenu na mnogobrojnim projektima širom regiona i sveta, od kojih se posebno izdvaja Centrum Retail Park u Gradišci, koji upravo ima fasadu od istegnute metalne mreže, a čiji dizajn potpisuje beogradski Beging. Nedavno, Metal Tehnologija sarađivala je sa studijom Modelart Arhitekti na izradi paviljona u Novom Sadu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.04.2024.  |  Građevina

CLS: Gde je projekat mosta kod Ade Huje?

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda je još u decembru 2019. dobila idejni projekat mosta na Adi Huji, koji je sa PDV-om plaćen oko 735.000 EUR, ali do današnjeg dana ništa nije urađeno, izjavio je Nikola Jovanović, direktor Centra za lokalnu samoupravu i nekadašnji gradski odbornik. - Da su nadležni odmah raspisali tender za izradu Projekta za građevinsku dozvolu i počeli sa prikupljenjem i drugih dozvola i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.