NavMenu

2005, Podravka" gradi novu tvornicu dječije hrane i cerealija "Lino", 100 mil kuna

Izvor: Progressive Sreda, 02.03.2005. 12:00
Komentari
Podeli

Na području industrijske zone Danica u Koprivnici, uz postojeći pogon za proizvodnju kremnih namaza, Podravka uskoro započinje s gradnjom nove tvornice Lino dječje hrane i cerealija, priopćeno je iz te kompanije.

 

Riječ je o investiciji procijenjenoj na 100 mil kuna, a bit će dovršena do kraja 2006. godine. Uz Vegetu i krovnu marku Podravku, marka Lino, odnosno Čokolino, najpoznatija je Podravkina robna marka na području jugoistočne Europe. S obzirom na povećane potrebe tržišta koje postojeća tvornica zbog malog kapaciteta sve teže prati, gradnja nove tvornice postala je nužnost. Nova će tvornica biti izgrađena prema svim pravnim, tehnološkim i ekološkim standardima koje propisuje Europska unija.

 

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.09.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj

Počela rekonstrukcija Trening centra Vazduhoplovne akademije u Vršcu - U radove i opremu biće uloženo 48 mil EUR

Rekonstrukcija Trening centra Vazduhoplovne akademije u Vršcu počinje danas, izjavila je Gabrijela Grujić, v.d. direktora Kancelarije za dualno obrazovanje i Nacionalni okvir kvalifikacija. Ona je dodala da će 28 mil EUR biti uloženo u izmeštanje puta, izgradnju helidroma, rekonstrukciju i dogradnju piste, kao i u sve objekte za smeštaj studenata. Prema njenim rečima još 20 mil EUR biće uloženo u opremu - nabavku najsavremenijih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.