NavMenu

U Budvi odmara više od 15.000 turista

Izvor: Mina Ponedeljak, 23.05.2022. 16:27
Komentari
Podeli
(Foto: Unsplash/Ender Vatan)
Na budvanskoj rivijeri trenutno boravi više od 15.000 gostiju, saopšteno je Mediabirou iz Turističke organizacije opštine Budva.

Kako su naveli, oko 6.850 gostiju smješteno je u budvanskim hotelima, oko 8.100 u privatnom smještaju, a počeo je booking i u kampovima i hostelima.

- Kada je riječ o strukturi gostiju u hotelima, zastupljena su slična tržišta - Albanija, Srbija, Francuska, Engleska, Njemačka, Bosna i Hercegovina, Turska i Crna Gora - kazali su iz TO Budva.

Ukupan broj trenutno otvorenih hotela u Budvi je 80 od 136.

- Kada je u pitanju privatni smještaj, najbrojniji gosti su sa tržišta Ukrajine, Rusije, Srbije, Bjelorusije i Bosne i Hercegovine - poručili su iz TO opštine Budva.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.07.2024.  |  Vesti

Država prodaje poslovne prostore i vojni kompleks koji "nisu neophodni za fukcionisanje vojske"

Republička direkcija za imovinu oglasila je prodaju nepokretnosti koje nisu neophodne za fukcionisanje Vojske Srbije putem prikupljanja pisanih ponuda. Reč je o poslovnim prostorima u Novom Sadu, Zemunu i Aleksincu, kao i o vojnom kompleksu u Petrovcu na Mlavi. Rok za podnošenje ponuda je 12. avgust, a detaljnije pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.