NavMenu

IT kompanija Q agency otvorila predstavništvo u Beogradu

Izvor: Beta Petak, 18.02.2022. 14:33
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay / StartupStockPhotos)Ilustracija
IT kompanija Q agency saopštila je da je otvorila predstavništvo u Beogradu i da će u narednom periodu zaposliti 50 mladih developera iz Srbije. Generalni direktor Q agency Filip Ljubić istakao je da srpsko tržište ima mnogo toga da ponudi i da je uređenije od drugih u regionu, navedeno je u saopštenju.

- Kada analiziramo srpsko tržište, izuzetno smo zadovoljni kako sve trenutno izgleda, kakvi su trendovi i sigurno ćemo u narednim godinama imati sve veće prisustvo - izjavio je Ljubić.


Kako je saopšteno, kompanija za potrebe svojih klijenata, kao što su Novartis, The Times, Manpower Group i drugi, razvija različite softverske proizvode, aplikacije, web stranice i internet prodavnice.

Osim u Beogradu, kancelarije Q agency se nalaze u Londonu i Zagrebu, a ova kompanija ima i svoje predstavnike za poslovanje u Cirihu, Belfastu i Njujorku.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Spojena pruga od Novog Sada do Subotice - Redovni saobraćaj krajem godine

U Bačkoj Topoli je spojen poslednji deo koloseka na pruzi Novi Sad-Subotica, čime je završeno postavljanje novih šina na glavnoj deonici, saopštila je Vlada Srbije. Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar odbrane Miloš Vučević je naveo da će se do kraja ove godine od Beograda do Subotice ovom prugom putovati za 80 minuta. Ceremoniji su prisustvovali i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, ambasador

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.