NavMenu

Delta M otvara najveći i najluksuzniji Maxi centar u Pančevu

Izvor: Pregled Sreda, 14.12.2005. 14:29
Komentari
Podeli

Kompanija Delta M sutra će otvoriti najveći i najluksuzniji Maxi centar u Pančevu i to 61. objekat u maloprodajnom lancu, koji inače pripada novoj generaciji Maxi centara koji osim prostranog i bogato snabdevenog supermarketa u sastavu imaju druge lokale, poput recimo Intesa banke, apoteke, drogerije, hemijskog čišćenja, prodavnica dečije obuće, prodavnica tehničke robe i slično.

Ceo Maxi centar prostire se na 7.000 metara kvadratnih i ima asortiman od 15.000 najpoznatijih domaćih i inostranih proizvoda. U sastavu ovog objekta je i prostran, natkriven parking. Kao zasebne celine izdvojene su Maxi pijaca, Maxi pekara, ribarnica, vinarija i kutak zdravog života sa makrobiotičkim proizvodima i organski proizvedenom hranom. Specifičnost ukupne ponude čini i širok izbor gotovih jela, bele tehnike, kancelarijskog pribora, predmeta za domaćinstvo.

U skladu sa poslovnom strategijom intenzivne pomoći ustanovama javne važnosti Maxi će pančevačkoj gimnaziji „Uroš Predić“ i Domu za decu bez roditeljskog staranja „Spomenak“ prilikom otvaranja uručuti donacije. Gimnaziji će biti poklonjeno 10 računara, a Domu za nezbrinutu decu 85 novogodisnjih paketića i 100 kilograma voća.

Svečanost otvaranja obeležiće bogat promotivni program i brojni pokloni potrošačima. Svaki 200. kupac dobiće besplatnu kupovinu, 500. će dobiti DVD, 1000. muzičku liniju, 1500. mikrotalasnu pećnicu, 2000. televizor, a 3000. kameru. Svi koji potroše više od 1.000 dinara imaće mogućnost da zavrte „točak sreće“ i osvoje neki od poklona. Na sam dan otvaranja ovog tržnog centra cene 120 najprodavanijih proizvoda biće prepolovljene.

Tagovi:
Maxi centar
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.04.2024.  |  Energija, Industrija, Građevina

Nova privredna zona u Prokuplju sprema se za investitore - Počela gradnja trafostanice

U privrednoj zoni u Prokuplju počela je izgradnja trafostanice TS35/10kV "Prokuplje 5", snage 2×8 MVA. Investitor i finansijer je Elektrodistribucija Srbije, a vrednost je 274 miliona dinara, bez PDV-a. Rok za završetak ovih radova, sa tehničkim pregledom i ishodovanjem upotrebne dozvole, je 9. jul 2025. godine. - Industrijska zona u Prokuplju i zvanično je u registru republičke Razvojne agencije i sada su na potezu potencijalni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.