NavMenu

Za "Profit" nagrada značajnija od profita - Magazin dobitnik regionalne nagrade "Biznis partner 2010"

Izvor: eKapija Četvrtak, 17.06.2010. 15:14
Komentari
Podeli

Nataša StojkovićNataša Stojković

U svečanoj atmosferi hotela "Kontinental" sinoć (16. jun 2010. godine) su uručene nagrade "Biznis partner" za 2010. godinu. Priznanje "Media biznis partner", koje "Mas Media" dodeljuje novinskoj kući za izrazitu podršku uspešnom poslovanju privrednih subjekata u regionu, dobio je "Profit magazin".

Ova laskava titula pripala je magazinu koji favorizuje znanje i stručnost kao način sticanja profita, a koji je uspostavio i izuzetno visoke standarde vizuelnog identiteta, tako da je svaki njegov broj pravo bogatstvo za čitaoca.

"Profit magazin" je specijalna poslovna publikacija preduzeća "Capital Media", osmišljena kao informativno–edukativni časopis, namenjen srednjem i visokom menadžmentu, preduzetnicima, ljudima koji rukovode ili rade u malim i srednjim preduzećima, studentima na završnim godinama poslovnih škola, kao i svim ljudima koji nastoje da iz dana u dan napreduju u poslu.

- Kada dve godine intenzivno radite da dvadeset pet brojeva časopisa uvek u isto vreme obraduje svoju čitalačku publiku, a stručna javnost taj rad oceni najuspešnijim u regionalnim razmerama, onda se nadam da se sa razlogom veruje u naš slogan: "Uvećajte profit uz Profit magazin"- kazala je Nataša Stojković, vlasnica i direktorka "Profit magazina" prilokom primanja priznanja.

"Profit" je dvojezični magazin (srpsko/engleski) čiji je cilj da se stranim kompanijama prikaže i približi potencijal domaćeg i tržišta u regionu. Fokus "Profit" magazina su edukativni tekstovi, ekskluzivni intervjui, poučni primeri i detaljne analize iz raznih oblasti. To je jedini magazin koji svojim čitaocima omogućava transfer znanja, koja se stiču u najboljim svetskim školama i univerzitetima, jer autorske članke pišu profesori i saradnici mnogih svetskih univerziteta.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.04.2024.  |  Energija, Industrija, Građevina

Nova privredna zona u Prokuplju sprema se za investitore - Počela gradnja trafostanice

U privrednoj zoni u Prokuplju počela je izgradnja trafostanice TS35/10kV "Prokuplje 5", snage 2×8 MVA. Investitor i finansijer je Elektrodistribucija Srbije, a vrednost je 274 miliona dinara, bez PDV-a. Rok za završetak ovih radova, sa tehničkim pregledom i ishodovanjem upotrebne dozvole, je 9. jul 2025. godine. - Industrijska zona u Prokuplju i zvanično je u registru republičke Razvojne agencije i sada su na potezu potencijalni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.