NavMenu

Besplatan vaučer od 5.000 dinara za odmor u Srbiji

Izvor: Glas zapadne Srbije Sreda, 06.01.2021. 14:25
Komentari
Podeli
(Foto: lustra/shutterstock.com)
U toku je podela vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji za 2021. godinu.

Tokom 2020. godine podeljeno je oko 300.000 vaučera, što predstavlja najveći broj vaučera podeljenih tokom jedne godine, od početka akcije do danas.

Vaučer za subvencionisani odmor u Srbiji se može koristiti na sledeći način.Njime se mogu platiti isključivo usluge smeštaja, a ne ishrana, piće, zdravstvene i druge usluge, boravišna taksa.

Vaučer se može koristiti isključivo u ugostiteljskim objektima izvan mesta prebivališta i izvan mesta studiranja korisnika vaučera isključivo za smeštaj u trajanju od najmanje pet noći i može pokriti maksimalan iznos za smeštaj u vrednosti od 5.000 dinara.

Ukoliko je iznos računa za smeštaj veći, korisnik je dužan da ostatak sume isplati iz sopstvenih sredstava. Ukoliko je iznos računa za smeštaj manji, vaučer pokriva ceo iznos, a razlika do 5.000 dinara se ne može naknadno iskoristiti.

Potencijalni korisnici su u obavezi da na šalterima JP Pošta Srbije podnesu prijave najkasnije 30 dana pre početka realizacije aranžmana, odnosno, period od dana podnošenja prijave do prvog dana korišćenja rezervisanog aranžmana ne sme da bude kraći od 30 dana.

Popunjena Prijava, sa potrebnom dokumentacijom, isključivo se podnosi preko šaltera JP Pošta Srbije, na teritoriji cele Srbije.

Prijave građana JP Pošta Srbije će primati najkasnije do 15.10.2021. godine.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Kineska kompanija Lianbo kod Novog Sada otvorila fabriku delova za motore automobila - Prva investicija u Evropi

Kineska kompanija Jiangsu Lianbo Precision Technology, koja od 2011. godine proizvodi metalne delove (rotore i statore) za sve vrste motora u automobilskoj industriji, pustila je danas u rad svoju prvu fabriku u Evropi, u industrijskom parku CTPark Novi Sad East koji se nalazi na kaćkoj petlji. U prvoj fabrici ove renomirane kineske kompanije u Srbiji, koja se prostire na površini od 14.000 m2, biće zaposleno do 500 ljudi, a vrednost

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.