NavMenu

Kreću direktni pregovori za izgradnju severnog kraka Koridora 10

Izvor: Beta Četvrtak, 25.02.2010. 13:19
Komentari
Podeli

Predsednik tenderske komisije Dejan Kovačević izjavio je danas da bi sledeće sedmice trebalo da počnu direktni pregovori sa ponuđačima na tenderu za izgradnju 110 km leve trake autoputa na severnom kraku Koridora 10.

- Tender je obustavljen zbog nepravilosti u svim ponudama i sada se prema Zakonu o javnim nabavkama ide u direktne pregovore - kazao je on agenciji Beta.

Kovačević je kazao da su ponuđači obavešteni o odluci i da do 1. marta imaju rok za žalbu.

Na tender za izgradnju leve trake autoputa od Horgoša do Novog Sada i od Kelebije do Subotice ponude su dostavili konzorcijum srpskih firmi čiji je nosilac Preduzeće za puteve "Beograd", slovenačka kompanija "Primorje" i hrvatska firma Hidroelektra niskogradnja u konzorcijumu sa firmom "Vojput" iz Subotice.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.04.2024.  |  Građevina

CLS: Gde je projekat mosta kod Ade Huje?

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda je još u decembru 2019. dobila idejni projekat mosta na Adi Huji, koji je sa PDV-om plaćen oko 735.000 EUR, ali do današnjeg dana ništa nije urađeno, izjavio je Nikola Jovanović, direktor Centra za lokalnu samoupravu i nekadašnji gradski odbornik. - Da su nadležni odmah raspisali tender za izradu Projekta za građevinsku dozvolu i počeli sa prikupljenjem i drugih dozvola i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.