NavMenu

Labello nar - neodoljivo egzotičan

Izvor: eKapija Petak, 19.02.2010. 09:34
Komentari
Podeli

(Foto: Aleksandar Parezanović)

Ako postoji plod koji ima u sebi magičnu moć da preobrazi svaku ženu u romantičnu boginju, to je sasvim sigurno nar. Bogat vitaminima, nar sija dubokom rubin crvenom bojom kao nijedno drugo voće. Neki naučnici pretpostavljaju da je nar, a ne jabuka, bio plod kojim je Eva zavela Adama. Slavuj koji je svojom pesmom najavio početak ljubavi Romea i Julije, sedeo je na grani nara! Romantične priče čine da naša srca i misli polude. Stoga je Labello odabrao ovo tamno crveno voće neodoljivog mirisa, poreklom sa Himalaja, za novu zvezdu u Labello segmentu "voćni ukusi" .. Voćni sjaj nara ima novi slastan miris i neodoljivu crvenu svetlucavu boju za zavodljivo prekrasne usne.

Usne će pozivati na poljubac zahvaljujući svetlucavim pimentima, novom pojačanom intezitetu boje i neodoljivom mirisu novog Labello Nara. Istaćiće prirodnu lepotu usana zavodljivim efektom.

Osim čarobnog svetlucavog izgleda, novi voćni Labello Nar nudi najbolju negu za glatke, meke i zdrave usne. Sadrži mnoštvo vrednih sastojaka koji hidriraju osetljivu kožu usana i štite ih od isušivanja – poput drugih Labello proizvoda iz ove linije (jagoda i Dragon Fruit). Mešavina ulja badema i jojobe, ši putera štite usne i čine ih glatkim i mekim. Osim ovoga, Labello Nar ima UVA/UVB zaštitne filtere sa SPF 10.

Pružite vašim usnama ljubav koju zaslužuju. Osetićete i videćete sjajne rezultate odmah. Meke i nežne usne koje neodoljivo glamurozno svetlucaju, a intezivan voćni ukus i miris će te osvojiti (ali i njega). Nova tamno crvena boja voćnog Labello Nara oslikava se i na pakovanju: romantično crvena kao ljubav, vesele linije kao usne koje se ljube .

Tagovi:
nar
Labello
Labelo
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.04.2024.  |  Agro

Najveća "fabrika hrane na otvorenom" nalazi se u Samarinovcu - Polja paprika, paradajza, lubenica zaprašuju bumbari

Selo Samarinovac u opštini Žitorađa, sa oko hiljadu stanovnika, jedno je od najvećih proizvođača povrća na jugu Srbije. Godišnja proizvodnja iz godine u godinu raste, a poseban zamah dobija nakon elektrifikacije oko 500 hektara oranica 2021. godine, koju je finansirala država. Jedna od najvećih "fabrika hrane na otvorenom" nalazi se na jugu Srbije. U stotinama plastenika i na plodnim oranicama gaje se paprika, paradajz, krastavac, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.