NavMenu

Najstariji zdravstveni objekat u Srbiji na Savskom vencu postaje stacionar za decu obolelu od kancera

Izvor: eKapija Petak, 12.02.2010. 10:01
Komentari
Podeli

U beogradskoj opštini Savski venac danas (12. februar 2010. godine) u 14 časova biće potpisan ugovor o donaciji između ove opštine i firme "Tehnikom", u okviru akcije kojom će "Doktorova kula", kao najstariji zdravstveni objekat u Srbiji, biti pretvorena u stacionar za decu obolelu od kancera.

Firma "Tehnikom" ugovorom se obavezuje da za ovaj humanitarni projekat uplati 200.000 dinara, kao i da tokom izvođenja radova na ovom objektu, koji se planiraju od juna, u uslugama iz svog domena donira još 300.000 dinara.

To je zvanično i prva donacija u ovoj humanoj akciji, koju zajednički, uz podršku gradonačelnika Dragana Đilasa, organizuju opština Savski venac, Republički fond za zdravstveno osiguranje, Fond PIO i Zavod za zaštitu spomenika kulture Beograda.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Spojena pruga od Novog Sada do Subotice - Redovni saobraćaj krajem godine

U Bačkoj Topoli je spojen poslednji deo koloseka na pruzi Novi Sad-Subotica, čime je završeno postavljanje novih šina na glavnoj deonici, saopštila je Vlada Srbije. Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar odbrane Miloš Vučević je naveo da će se do kraja ove godine od Beograda do Subotice ovom prugom putovati za 80 minuta. Ceremoniji su prisustvovali i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, ambasador

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.