NavMenu

Promovisan "VIper" - prva srpska socijalna mreža koja okuplja poznate ličnosti

Izvor: eKapija Četvrtak, 24.12.2009. 13:35
Komentari
Podeli

promocija VIper-a u klubu Santo Domingopromocija VIper-a u klubu Santo Domingo

Da li u istoj prostoriji možete da zamislite Seku Aleksić, Jelenu Karleušu, Svetlanu Ražnatović, Lunu Lu, Zvonka Markovića, Andriju Miloševića, Ivanu Mihić, Ognjena Amidžića, Ivu Štrljić, Danijelu Vranić, Tijanu Dapčević i mnoge druge? Upravo zato što ne možete, tu je prva socijalna mreža (http://www.viper.co.rs/) na Internetu na kojoj će se naći ova, ali i mnoga druga poznata imena.

- Za sada se već 65 VIP ličnosti priključilo radu ovog sajta, sa tendencijom da ih u budućnosti bude još više, kroz redovno lično obraćanje svojim obožavaocima. Na vrlo jednostavan način moći će da obaveštavaju svoje obožavaoce gde su i šta rade slanjem SMS-a bilo gde da se nalaze. Očekujem da upravo zbog ovoga "VIper" bude najaktivniji oko Nove godine kada VIP ličnosti, od kojih su mnogi iz muzičke industrije, krenu na gostovanja- rekao je Miloje Sekulić, direktor Internet izdanja kompanije "Future Media", koji je osmislio i realizovao "VIper".

"Future Media" je zajedička firma kompanija "Color Press Group" i "McCann Erickson PR".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

20.09.2024.  |  Građevina

Investitor iz Beograda u Šapcu gradi zgradu sa dva stana na tri etaže

U Mačvanskoj ulici na broju 34 u Šapcu gradiće se zgrada spratnosti P+2+Ps. U objektu je predviđeno ukupno dva stana, i to jedan stan na prvoj etaži, i jedan stan na drugom i povučenom spratu. Dvosoban stan na prvom spratu ukupne je površine 61,11 m2 i sastoji se od hodnika, dve spavaćesobe, kupatila, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom i terase. Drugi sprat je rezervisan za jednu stambenu jedinicu koja se prožima i na etažu

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.