NavMenu

U Kovinu u planu gradnja kompleksa za tov brojlera

Izvor: eKapija Četvrtak, 27.02.2020. 12:01
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Bukhanovskyy/shutterstock.com)Ilustracija
U Kovinu je u planu izgradnja kompleksa za uzgoj brojlera. Prema urbanističkom projektu, a po zahtevu investitora Dragana Đorđevića, na površini od 1.245 m2 gradiće se dve hale za uzgoj brojlera, dva silosa za hranu i upravna zgrada.

Prema planu, izgradnja kompleksa odvijaće se u dve faze - u prvoj će biti izgrađena hala za uzgoj brojlera, silos (sud) za hranu i upravna zgrada, a u drugoj još jedna hala i silos.

Gradnja je planirana na neizgrađenoj građevinskoj parceli - njivi u privatnoj svojini.

- Pored navedenih objekata na parceli će biti izgrađene i saobraćajne površine za pristup planiranim objektima, kao i objekti i mreža infrastrukture - navedeno je u urbanističkom projektu.
(Foto: DIV Projekt/Urbanistički projekat printscreen)
Kompleks će biti ograđen ogradom u kombinaciji betonskih stubova i žice.

Predviđena je gradnja fekalne kanalizacije i priključci na vodovod, elektroenergetsku i gasnu mrežu.

Urbanistički projekat, koji je izradila firma DIV Projekt iz Smedereva, nalazi se na javnom uvidu do 4. marta, u prostorijama Opštine Kovin.

B. P.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

19.09.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Odabrani izvođači za transformaciju bivše Glavne železničke stanice u Beogradu u Istorijski muzej Srbije - Posao vredan 16,2 mil EUR

Istorijski muzej Srbije izabrao je izvođače za rekonstrukciju, adaptaciju i sanaciju Glavne železničke stanice u Beogradu i promenu namene u objekat Istorijskog muzeja. Posao je dodeljen grupi ponuđača koju čine kompanije M enterijer gradnja, Securiton, EX ING B and P, Geotaur, sa podizvođačima Termo and Cold, Pavel ING i Termoinženjering, a vrednost ugovora je 1,9 milijardi dinara, odnosno oko 16,2 mil EUR, sa PDV-om. Na tender su

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.