NavMenu

Krajem februara tender za rekonstrukciju Dečjeg odmarališta u Baošićima

Izvor: eKapija Utorak, 21.01.2020. 08:57
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Dagmara_K/shutterstock.com)Ilustracija
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević razgovarao je sa generalnim sekretarom Crvenog krsta Srbije Ljubomirom Miladinovićem o završnim radovima poslednje faze rekonstrukcije Dečjeg odmarališta Crvenog krsta Srbije u Baošićima.

Đorđević je istakao da je ovaj objekat rekonstruisan prvi put nakon 35 godina od izgradnje, dodajući da je za tu namenu u prethodnoj godini izdvojeno 30 miliona dinara, dok će ove godine biti opredeljena dodatna sredstva kako bi objekat bio renoviran u potpunosti.

Prema načelnom dogovoru, do 1. juna 2020. godine trebalo bi da bude završena rekonstrukcija stambeno-upravne zgrade, što predstavlja treći objekat ovog odmarališta koji je renoviran, zatim trpezarije, vešeraja, parkinga, podova, kao i opremanje solarnim kolektorima, što predstavlja vid uštede, ali ima i ekološki značaj.

Kako se navodi u obaveštenju koje prethodi javnoj nabavci, očekuje se da tender bude raspisan krajem februara 2020. godine, dok se zaključivanje ugovora očekuje krajem aprila 2020. godine.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

19.09.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Odabrani izvođači za transformaciju bivše Glavne železničke stanice u Beogradu u Istorijski muzej Srbije - Posao vredan 16,2 mil EUR

Istorijski muzej Srbije izabrao je izvođače za rekonstrukciju, adaptaciju i sanaciju Glavne železničke stanice u Beogradu i promenu namene u objekat Istorijskog muzeja. Posao je dodeljen grupi ponuđača koju čine kompanije M enterijer gradnja, Securiton, EX ING B and P, Geotaur, sa podizvođačima Termo and Cold, Pavel ING i Termoinženjering, a vrednost ugovora je 1,9 milijardi dinara, odnosno oko 16,2 mil EUR, sa PDV-om. Na tender su

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.