NavMenu

"Metalki Majur" ponovo sertifikat za sistem menadžmenta preduzeća SRPS ISO 9001:2008

Izvor: eKapija Petak, 13.11.2009. 10:42
Komentari
Podeli

Sistem menadžmenta kvaliteta kompanije "Metalka Majur" uspešno je reocenjen prema standardu SRPS ISO 9001:2008, saopšteno je iz te kompanije.

JUQS, društvo za sertifikaciju i nadzor sistema kvaliteta, sprovelo je 10 i 11. novembra 2009. reocenjivanje sistema menadžmenta kvalitetom u "Metalki Majur", i to u skladu sa najnovijom izdanjem standarda SRPS ISO 9001:2008.

Reocenjivanje su obavili ocenjivači JUQS-a i njihova preporuka za JUQS je da se "Metalki Majur" dodeli sertifikat kojim se potvrđuje da je sistem menadžmenta kvalitetom uspostavljen i da se primenjuje u saglasnosti sa standardom SRPS ISO 9001:2008.

Obzirom da je JUQS član IQNet-a (The International Certification Network), međunarodnog udruženja sertifikacionih tela sa sedištem u Švajcarskoj, to znači da će "Metalka Majur" dobiti i sertifikat IQNet-a, kojim se potvrđuje da je sistem menadžmenta kvalitetom uspostavljen i da se primenjuje u saglasnosti sa međunarodnim standardom ISO 9001:2008.

"Ovim se još jednom potvrđuje dobra praksa upravljanja kvalitetom koja se u preduzeću "Metalka Majur" sprovodi od 1996. godine. Osim sertifikata za uspostavljeni sistem menadžmenta kvalitetom, "Metalka Majur" poseduje i brojne evropske sertifikate koji potvrđuju kvalitet proizvoda i njihovu potpunu usaglašenost sa zahtevima međunarodnih standarda", dodaje se u saopštenju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

19.09.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Odabrani izvođači za transformaciju bivše Glavne železničke stanice u Beogradu u Istorijski muzej Srbije - Posao vredan 16,2 mil EUR

Istorijski muzej Srbije izabrao je izvođače za rekonstrukciju, adaptaciju i sanaciju Glavne železničke stanice u Beogradu i promenu namene u objekat Istorijskog muzeja. Posao je dodeljen grupi ponuđača koju čine kompanije M enterijer gradnja, Securiton, EX ING B and P, Geotaur, sa podizvođačima Termo and Cold, Pavel ING i Termoinženjering, a vrednost ugovora je 1,9 milijardi dinara, odnosno oko 16,2 mil EUR, sa PDV-om. Na tender su

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.