Izvor: eKapija | Četvrtak, 05.12.2019.| 12:04
Izdvojite članak Odštampajte vest

Novi impresivni logistički centar KLP u Šimanovcima uz sam autoput E-70

Gotovo je nemoguće ne primetiti veliku i velelepnu građevinu uz sam auto-put E70, na zapadnom ulazu u Beograd kod naplatne rampe Šimanovci.

Staklena fasada koje gleda na sam auto put, dinamičan arhitektonski dizajn, upečatlljive boje uz prefinjenu kombinaciju rasvete ostavljaju utisak da je u pitanju najmoderniji poslovni kompleks, dok je u pitanju zapravo najmoderniji logistički centar, tj. skladište - KLP.

Skladište KLP spada u klasu "A" savremenih industrijskih objekata, izgrađeno je za potrebe RENTE, te je osmišljen i dizajniran da budućim zakupcima pruži maksimalnu funkcionalnost prostora i fleksibilnost poslovanja.

Faza 1 ovog kompleksa sastoji se od 20.000 m2, deljiv je na devet modula, samim tim i većeg broja budućih zakupaca. Sastoji se od 38 pretovarnih rampi, oko 85 parking mesta i 17 parking mesta za kamione.

Nalazi se na atraktivnoj lokaciji, u industrijskoj zoni Šimanovci, pored objekata West Machinery, u nizu objekata kompanije Bosch, Atlantik Grupa, Phoenix, Agena Technology, Sika. Uz sam autoput E-70.

Udaljenost objekta od aerodroma Nikola Tesla u Beogradu je 12 kilometara.

KLP je projektovan da omogući funkcionalne magacinske prostore velikih kapaciteta sa pratećim kancelarijskim sadržajima. Objekat zadovoljava FM GLOBAL i LEED standarde, najviši standardi kvaliteta primenjeni u gradnji.

Navedene informacije o lokaciji, i premium kvalitetu objekta, rezultiraju tome da je KLP ispunio kriterijume i spada u objekte klase "A" savremenih industrijskih objekata.

Više o KLP-u možete videti na web site-u kompanije: www.klp.rs

E mail: office@klp.rs , direktan kontakt: +381 11 2562 231Fotogalerija
Logistički centar KLP u Šimanovcima

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.