NavMenu

Ivana Maksimović novi direktor u beogradskoj kancelariji američke kompanije CBRE

Izvor: Promo Sreda, 15.05.2019. 15:22
Komentari
Podeli
Ivana Maksimović (Foto: CBRE)Ivana Maksimović
Američka kompanija za nekretnine CBRE, sa ponosom objavljuje imenovanje novog člana tima, Ivane Maksimović, za direktora u beogradskoj kancelariji.

Ivana se pridružuje iz kompanije Confluence Property Management gde je imala ulogu izvršnog direktora, i biće odgovorna za uspostavljanje novog odeljenja Upravljanje nekretninama, u kompaniji CBRE SEE. Odeljenje će pokrivati upravljanje nekretninama širom jugoistočne Evrope i upotpuniti postojeće vodeće poslovanje kompanije na tržištu, u regionu.

Endru Pirson, izvršni direktor kompanije CBRE za jugoistočnu Evropu je prokomentarisao:

- Oduševljeni smo što smo privukli nekog Ivaninog kalibra u CBRE. Nakon deset godina u Confluence-u, Ivana poseduje bogato iskustvo upravljajući nekim od najvećih i najuspešnijih komercijalnih nekretnina u regionu. Ona će blisko sarađivati i sa našim drugim regionalnim biznisom, a sada će po prvi put investitori moći da upravljaju svojim zgradama posredstvom jedine međunarodne konsultantske kuće za nekretnine na tržištu.

Ivana Maksimović je dodala:

- Oduševljena sam što se pridružujem kompaniji CBRE SEE. Radujem se radu sa timom na proširenju postojeće poslovne platforme, uspostavljanjem profesionalnih usluga za upravljanje imovinom i samim tim pružanju više vrednosti CBRE-ovim klijentima na ovom tržištu. Osećam se počastvovano zbog mogućnosti da budem deo budućnosti CBRE-a.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

20.09.2024.  |  Saobraćaj

Iz Minhena krenuo voz koji će testirati prugu od Novog Sada do Subotice

Iz Minhena je krenuo voz Nemačke železnice (Deutsche Bahn) koji treba da testira brzu prugu od Novog Sada do Subotice. - U Subotici će biti 21. septembra, potom ide okolo, jer brza pruga još ne radi, pa će u Novom Sadu biti 23. i iz ovog grada počinje testiranje, koje će trajati do 10. oktobra. Izveštaj treba da stigne 8. oktobra, a potom se počinje sa uvođenjem vozova. To će trajati do 25. novembra, kada očekujem da krene prvi voz

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.