Izvor: Promo | Sreda, 15.05.2019.| 15:22
Izdvojite članak Odštampajte vest

Ivana Maksimović novi direktor u beogradskoj kancelariji američke kompanije CBRE

Ivana Maksimović (Foto: CBRE)
Američka kompanija za nekretnine CBRE, sa ponosom objavljuje imenovanje novog člana tima, Ivane Maksimović, za direktora u beogradskoj kancelariji.

Ivana se pridružuje iz kompanije Confluence Property Management gde je imala ulogu izvršnog direktora, i biće odgovorna za uspostavljanje novog odeljenja Upravljanje nekretninama, u kompaniji CBRE SEE. Odeljenje će pokrivati upravljanje nekretninama širom jugoistočne Evrope i upotpuniti postojeće vodeće poslovanje kompanije na tržištu, u regionu.

Endru Pirson, izvršni direktor kompanije CBRE za jugoistočnu Evropu je prokomentarisao:

- Oduševljeni smo što smo privukli nekog Ivaninog kalibra u CBRE. Nakon deset godina u Confluence-u, Ivana poseduje bogato iskustvo upravljajući nekim od najvećih i najuspešnijih komercijalnih nekretnina u regionu. Ona će blisko sarađivati i sa našim drugim regionalnim biznisom, a sada će po prvi put investitori moći da upravljaju svojim zgradama posredstvom jedine međunarodne konsultantske kuće za nekretnine na tržištu.

Ivana Maksimović je dodala:

- Oduševljena sam što se pridružujem kompaniji CBRE SEE. Radujem se radu sa timom na proširenju postojeće poslovne platforme, uspostavljanjem profesionalnih usluga za upravljanje imovinom i samim tim pružanju više vrednosti CBRE-ovim klijentima na ovom tržištu. Osećam se počastvovano zbog mogućnosti da budem deo budućnosti CBRE-a.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.