NavMenu

"Algotech" implementirao kontakt centar u mađarskoj ELLA banci i kompaniji AXA

Izvor: eKapija Utorak, 28.07.2009. 12:02
Komentari
Podeli

Od proleća 2009. "AXA Group" Mađarska servisira više od pola miliona klijenata pomoću samo jednog kontakt centra, zahvaljujući rešenju za korisnički servis kompanije "Algotech".

"AXA Group", osiguravajući, penzioni i zdravstveni fond, kupio je 2007. Ella banku, specijalizovanu za davanje stambenih kredita. Naredne godine, mađarske filijale ovih kompanija su se preselile u istu poslovnu zgradu, a u sklopu procesa racionalizacije poslovanja, doneta je odluka da se uvede jedinstveni kontakt centar.

Korisnički servisi Ella i AXA banke imaju dugu tradiciju, zbog čega je najveća pažnja poklonjena izboru platforme i konkretnog rešenja. Početkom 2009 odlučeno je da "Avaya" isporuči rešenja koja će integrisati "Algotech".

- Instalacija sistema je protekla bez ikakvih problema, ali kao i u svakom projektu, morali smo da prevaziđemo određene poteškoće. Najveći izazov je bila implementacija starih komponenti u novi sistem - rekao je Aleksandar Bakoč, direktor komanije "Algotech" Srbija.

- Veoma smo zadovoljni performansama novog kontakt centra. Najveća prednost novog rešenja je, po meni, što sada možemo veoma lako da adaptiramo IVR, a kada su u pitanju naši VIP klijenti i subkontraktori ova mogućnost je veoma korisna. Nameravamo da nastavimo da unapređujemo interaktivni govorni aparat kao i da instaliramo nekoliko self-service opcija - dodao je Norbert Nogrady, direktor korisničkog servisa "AXA Group" za Mađarsku.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.09.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj

Počela rekonstrukcija Trening centra Vazduhoplovne akademije u Vršcu - U radove i opremu biće uloženo 48 mil EUR

Rekonstrukcija Trening centra Vazduhoplovne akademije u Vršcu počinje danas, izjavila je Gabrijela Grujić, v.d. direktora Kancelarije za dualno obrazovanje i Nacionalni okvir kvalifikacija. Ona je dodala da će 28 mil EUR biti uloženo u izmeštanje puta, izgradnju helidroma, rekonstrukciju i dogradnju piste, kao i u sve objekte za smeštaj studenata. Prema njenim rečima još 20 mil EUR biće uloženo u opremu - nabavku najsavremenijih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.