NavMenu

Zlatne medalje za Tikveš i Domaine Lepovo u Singapuru

Izvor: eKapija Utorak, 05.03.2019. 08:56
Komentari
Podeli
Vinarije Tikveš i Domaine Lepovo ove godine su prvi put učestvovale na takmičenju u Singapuru.

Reč je o jednom od najprestižnijih i najvećih takmičenja na azijskom kontinentu, na kome su vina Tikveš i Domaine Lepovo osvojila dve zlatne medalje. Ovaj veliki uspeh postigla su dva vrhunska crvena vina: Barovo iz berbe 2016. i "Domaine Lepovo Grand Cuvée" iz berbe 2015. godine.


- Ovo je još jedan od načina da otvorimo vrata i zainteresujemo javnost i na azijskom kontinentu, kako bi osetili strast koju imaju vina sa juga Balkana i najveće vinarije jugoistočne Evrope - ističu u vinariji Tikveš.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Spojena pruga od Novog Sada do Subotice - Redovni saobraćaj krajem godine

U Bačkoj Topoli je spojen poslednji deo koloseka na pruzi Novi Sad-Subotica, čime je završeno postavljanje novih šina na glavnoj deonici, saopštila je Vlada Srbije. Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar odbrane Miloš Vučević je naveo da će se do kraja ove godine od Beograda do Subotice ovom prugom putovati za 80 minuta. Ceremoniji su prisustvovali i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, ambasador

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.