Izvor: eKapija | Nedelja, 17.02.2019.| 15:20
Izdvojite članak Odštampajte vest

Otvoren javni poziv za zakup hotelskih kupališta u Crnoj Gori

Ilustracija
Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom uputilo je javni poziv za podnošenje ponuda za zakup hotelskih kupališta na crnogorskom primorju.

Kako se navodi u pozivu, u zakup se izdaje šest kupališta ispred hotela na teritoriji opštine Herceg Novi, dva kupališta sa teritorije opštine Kotor i dva kupališta u Tivtu. Na teritoriji opštine Budva u zakup se izdaje 17 kupališta, pri čemu tu spadaju i hoteli u Bečićima, Petrovcu i Rafailovićima. Zainteresovanim ztakupcima dostupno je i osam kupališta u opštini Bar, gde spadaju i kupališta ispred hotela u Sutomoru, Čanju i Dorbim vodama. U ponudi su i dva kupališta koja se nalaze na teritoriji opštine Ulcinj.

Kako se navodi u oglasu, pravo učešća na javnom pozivu za zakup hotelskih kupališta imaju vlasnici ili zakupci hotela visoke kategorije (5* ili 4* i hotelskog risorta). Hotel može zakupiti samo jedno hotelsko kupalište, shodno kapacitetu hotela. U slučaju jednakog broja bodova prednost ima hotel više kategorije i većeg kapaciteta.

Ugovori se zaključuju za tekuću godinu računajući od dana zaključenja ugovora do 31.12.2019. godine. Postoji i mogućnost godišnjeg produženja za period od četiri godine, odnosno do 31.12.2023. Ponuđač može biti domaće ili strano fizičko lice, privredno društvo, pravno lice ili preduzetnik pojedinačno ili kao grupa ponuđača u zajedničkoj ponudi, konzorcijum koji ispunjavaju uslove iz javnog poziva.

Cene kupališta koja se izdaju u zakup i ostale detalje ovog javnog poziva možete videti OVDE.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.