NavMenu

Prvi Anti-aging kongres 14. i 15. maja u hotelu "Hyatt"

Izvor: eKapija Četvrtak, 30.04.2009. 10:17
Komentari
Podeli

Prvi Anti-aging kongres u našoj zemlji biće održan 14. i 15. maja u beogradskom hotelu "Hyatt". Cilj Kongresa je razmene znanja između stranih i domaćih eksperata usmerenih ka ostvarenju dugog i kvalitetnog života, kao i informisanje i edukuja šire stručne javnost i svih zainteresovanih za anti-aging, poručili su preduzeća "Oivivio", koje je organizator predstojećeg skupa.

U Beogradu će se prvi put okupiti najznačajniji svetski naučnici, eksperti, proizvođači hi-tech medicinskih i kozmetoloških preparata i tehnoloških dostignuća koji za cilj imaju ordržavanje i povratak mladalačkog izgleda i usporavanje starenja. Kongres sačinjava značajan broj naučnih sesija, ali i veliki broj praktičnih "hands-on" radionica i informativnih seminara na kojima će predavati vodeći profesori, naučnici, stručnjaci i međunarodno priznati predavači iz Amerike, Evrope, Rusije i Japana. Ključna reč kongresa je multi-disciplinarnost i multi-dimenzionalnost koja predstavlja suštinu anti-aginga.

Doktor Jean-Paul Curtay, član Njujorške akademije nauka otkriće učesnicima koji su to mehanizmi doveli do izuzetne dugovečnosti, aktivnosti i zdravlja stanovnika ostrva Okinava. Dr Thierry Hertoghe, predsednik Svetskog udruženja anti-aging medicine i Internacionalnog udruženja endokrinologa govoriće o značaju i odabiru hormonske terapije, dok će se dr Rene Herrera sa Univerziteta Florida, Beogradu predstaviti provokativnom temom "Geni, starenje i besmrtnost". Profesor Francesco Marotta, gastroenterolog i vodeći istraživač u oblasti probiotika, govoriće o najnovijim otkrićima vezanim za način ishrane i usporavanje procesa starenja. Prof. dr Miodrag Colić, direktor Klinike za plastičnu hirurgiju KCS govoriće o mogućnostima i izazovima estetske hirurgije u XXI veku. Profesor Ljubiša Rakić, akademik, govoriće na temu "Neuro biologija i starenje".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.04.2024.  |  Građevina

CLS: Gde je projekat mosta kod Ade Huje?

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda je još u decembru 2019. dobila idejni projekat mosta na Adi Huji, koji je sa PDV-om plaćen oko 735.000 EUR, ali do današnjeg dana ništa nije urađeno, izjavio je Nikola Jovanović, direktor Centra za lokalnu samoupravu i nekadašnji gradski odbornik. - Da su nadležni odmah raspisali tender za izradu Projekta za građevinsku dozvolu i počeli sa prikupljenjem i drugih dozvola i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.