NavMenu

Malinari prete novim protestima

Izvor: Ozonpress Sreda, 21.11.2018. 12:44
Komentari
Podeli
Udruženja koja okupljaju proizvođače malina danas su se oglasila saopštenjem nakon raspada Radne grupe za malinu, objavio je portal Ozonpress.

Kako je rečeno u tekstu, najveći stručnjaci ali i deo proizvođača povukao se iz Radne grupe za malinu jer "smatraju da je reč o kupovini vremena da bi se ugušili protesti malinara i da vlast nije ni imala nameru da uredi ovu oblast i strateški proizvod Srbije koji održava sela u Zapadnoj Srbiji".

U pismu, koje je upućeno predsedniku i premijeru Srbije i ministru poljoprivrede, proizvođači optužuju "naprednjake da su ih izdali dajući lažna obećanja prilikom skupljanja sigurnih glasova", navodeći da "na njihovoj muci profitiraju pojedinci iz vlasti koji rasprodaju državno zemljište", i najavljujući da će uskoro ponovo početi protesti - kaže se u tekstu objavjenom na portalu Ozonpress.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Kineska kompanija Lianbo kod Novog Sada otvorila fabriku delova za motore automobila - Prva investicija u Evropi

Kineska kompanija Jiangsu Lianbo Precision Technology, koja od 2011. godine proizvodi metalne delove (rotore i statore) za sve vrste motora u automobilskoj industriji, pustila je danas u rad svoju prvu fabriku u Evropi, u industrijskom parku CTPark Novi Sad East koji se nalazi na kaćkoj petlji. U prvoj fabrici ove renomirane kineske kompanije u Srbiji, koja se prostire na površini od 14.000 m2, biće zaposleno do 500 ljudi, a vrednost

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.