NavMenu

Treći Međunarodni B2B forum SEE MEET 2018 od 10. do 11. oktobra u Mariboru - Prijave do 7. septembra

Izvor: eKapija Ponedeljak, 03.09.2018. 10:45
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Kritchanut/shutterstock.com)Ilustracija
Treći Međunarodni B2B forum SEE MEET 2018, u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, biće održan od 10. do 11. oktobra 2018. godine, u hotelu Habakuk u Mariboru.

Ovaj poslovni događaj predstavlja platformu za uspostavljanje novih poslovnih veza između kompanija iz jugoistočne i severozapadne Evrope. Ove godine u fokusu će biti poljoprivreda, prerađivačke industrije (drvo, metal, plastika), digitalizacija i ICT, energetska efikasnost i drugi sektori.

SEE MEET 2018 organizuje Mariborska razvojna agencija u saradnji sa Ministarstvom za ekonomski razvoj i tehnologiju Slovenije, agencijom SPIRIT Slovenija i drugim partnerima. Više o događaju možete videti na adresi www.seemeet.si.

Za članove Slovenačkog poslovnog kluba koji imaju kompaniju u Srbiji obezbeđena je povlašćena cena kotizacije od 100,00 eur, plus pdv 22%.

Cena se odnosi na jednog predstavnika kompanije i obuhvata: učešće na forumu, do 15 personalizovanih poslovnih sastanaka u trajanju od po 25 minuta, ručak oba dana, večeru prvog dana skupa, osveženje na pauzama i pristup onlajn katalogu registrovanih kompanija narednih godinu dana. Troškovi putovanja i smeštaja nisu obuvaćeni i padaju na teret učesnika. Preporučen je smeštaj u hotelu Habakuk, koji se može rezervisati putem obrasca na sajtu SEE MEET.

Registracija učešća može se izvršiti najkasnije do petka, 7.9.2018. putem linka https://www.futurallia.com/seemeet/2018/portail/demandeinfo.aspx.

U polje "Delegation leader" treba upisati "Slovenian business club" kako bi se ostvarilo pravo na povlašćenu cenu kotizacije. Posle izvršene registracije, učesnici dobijaju profakturu za uplatu kotizacije.

Posle izvršene uplate, učesnici popunjavaju svoj poslovni profil na sajtu Foruma SEE MEET. Onlajn katalog biće otvoren u periodu od 24.09. do 5.10.2018. godine, kada se obavlja zakazivanje sastanaka.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.09.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj

Počela rekonstrukcija Trening centra Vazduhoplovne akademije u Vršcu - U radove i opremu biće uloženo 48 mil EUR

Rekonstrukcija Trening centra Vazduhoplovne akademije u Vršcu počinje danas, izjavila je Gabrijela Grujić, v.d. direktora Kancelarije za dualno obrazovanje i Nacionalni okvir kvalifikacija. Ona je dodala da će 28 mil EUR biti uloženo u izmeštanje puta, izgradnju helidroma, rekonstrukciju i dogradnju piste, kao i u sve objekte za smeštaj studenata. Prema njenim rečima još 20 mil EUR biće uloženo u opremu - nabavku najsavremenijih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.