NavMenu

EDITEL Adria i trgovački lanac BOSO predstavili elektronsku razmenu podataka

Izvor: Promo Četvrtak, 21.06.2018. 13:49
Komentari
Podeli
Sa sedmog poslovnog doručka Editel AdriaSa sedmog poslovnog doručka Editel Adria
EDITEL Adria nastavlja da poslovnim subjektima predstavlja i detaljnije objašnjava elektronsku razmenu podataka, odnosno celokupno EDI poslovanje. Ovog puta organizovan je poslovni doručak u Vinkovcima, u saradnji sa trgovačkim lancem BOSO, na kome su prezentovane i dalje aktuelne teme e-Račun i e-Arhiva. Prisutni su bili predstavnici dobavljača i njihovih ERP firmi.

Uz prezentaciju EDITEL-ove Deloitte sertifikovane e-Arhive, marketinškog naziva TrustIT, koja je dostupna kao Cloud rešenje ili kao softver za lokalnu instalaciju kod korisnika, učesnike su zanimale informacije o mogućnostima slanja i primanja PDF e-Računa, te mogućnost da posredstvom EDITEL-a šalju elektronske račune prema javnoj upravi.

Nakon predstavljanja funkcionalnosti i mogućnosti rešenja EDITEL e-Arhive TrustIT, posebno opcija poput pretraživanja računa, izvoza podataka za potrebe revizije ili kontrole poreske uprave, bezbednosnih rešenja i mogućnosti dodeljivanja različitih prava po korisniku, EDITEL je predstavio rešenja za slanje i primanje e-Računa.


Kako su naveli, velika prednost za EDITEL-ove korisnike je to što im je omogućen pun spektar usluga, od primanja i slanja EDI e-Računa, PDF e-Računa, e-Arhive, e-Aukcija, kao i Web EDI portala, i to sve putem jednog kanala, olakšavajući prilagođavanje njihovim poslovnim sistemima.

Kompanija BOSO planira da uskoro, u saradnji sa EDITEL-om, organizuje i edukaciju svojih malih dobavljača.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Spojena pruga od Novog Sada do Subotice - Redovni saobraćaj krajem godine

U Bačkoj Topoli je spojen poslednji deo koloseka na pruzi Novi Sad-Subotica, čime je završeno postavljanje novih šina na glavnoj deonici, saopštila je Vlada Srbije. Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar odbrane Miloš Vučević je naveo da će se do kraja ove godine od Beograda do Subotice ovom prugom putovati za 80 minuta. Ceremoniji su prisustvovali i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, ambasador

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.