NavMenu

Matijević gradi hladnjaču u Zrenjaninu - U planu i novi zasadi voća

Izvor: Dnevnik Utorak, 19.12.2017. 15:44
Komentari
Podeli
IM Matijević u Zrenjaninu planira i nove zasade višanjaIM Matijević u Zrenjaninu planira i nove zasade višanja
U industrijskoj zoni Severozapad Elemir u Zrenjaninu uskoro će početi gradnja novog industrijskog objekta, a investitor je jedna od najvećih domaćih kompanija - Industrija mesa Matijević.

Kako Dnevnik saznaje iz pouzdanih izvora, u toj zrenjaninskoj industrijskoj zoni, s leve strane puta za Elemir, iza pogona kompanije Geze, svoj objekat gradiće kompanija Matijević. Navodno je investitor već spremio papirologiju i uskoro kreće u proceduru dobijanja dozvola, a zatim i gradnje objekta.

U pitanju je hladnjača kapaciteta 12.000 tona, sa sektorima za duboko zamrzavanje voća po posebnoj tehnologiji. Ta kompanija planira i nove zasade voća na oko 1.000 hektara, od čega će na teritoriji grada Zrenjanina biti podignuti voćnjaci na 300 ha.

U Zrenjaninu će se, prema pisanju ovog novosadskog lista, saditi višnja.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

20.09.2024.  |  Građevina

Investitor iz Beograda u Šapcu gradi zgradu sa dva stana na tri etaže

U Mačvanskoj ulici na broju 34 u Šapcu gradiće se zgrada spratnosti P+2+Ps. U objektu je predviđeno ukupno dva stana, i to jedan stan na prvoj etaži, i jedan stan na drugom i povučenom spratu. Dvosoban stan na prvom spratu ukupne je površine 61,11 m2 i sastoji se od hodnika, dve spavaćesobe, kupatila, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom i terase. Drugi sprat je rezervisan za jednu stambenu jedinicu koja se prožima i na etažu

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.