NavMenu

Beograd kupuje dodatnu novogodišnju rasvetu i jelku od 18 metara

Izvor: eKapija Utorak, 21.11.2017. 13:57
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Africa Studio/shutterstock.com)Ilustracija
Taman što su se lampioni popalili, a Beograđani pomislili da je sa kićenjem grada u susret Novoj godini završeno, Grad je raspisao tendere za dodatnu količinu novogodišnje rasvete, kao i novogodišnju jelku visine 18 m, sa dekoracijom.

Prestonica naime, kupuje 3.200 lančanica za novogodišnju dekoraciju, a nabavka podrazumeva i montažu, priključenje na napon od 220 V, demontažu i skladištenje. Kako je navedeno u dokumentaciji, potražuju se svetleće vodonepropusne LED lančanice napravljene od gumiranog kabla u zelenoj boji sa ukupno 100 dioda toplo bele boje, mogućnošću međusobnog povezivanja i nastavljanja niza lančanica pomoću vodonepropusnih konektora. Dužina svetleće LED lančanice je 10 metara, a predviđena je za ukrašavanje jelki, krošnji drveća, objekata, za izradu kupastih jelki, izradu svetlećih figura.

Novogodišnja veštačka jelka treba da bude kupastog oblika i visine od 18 m (+-5%).

- Konstrukcija jelke mora biti sastavljena od minimum 8 nivoa, pri čemu svaki od nivoa mora biti sastavljen od više kutijastih aluminijumskih ramova, koji moraju biti čvrsto spojeni metalnim pločama i vijcima. Jelka po celom obodu mora da bude ukrašena crvenim metalik PVC kuglama prečnika 150-180 mm, minimum 200 komada i plišanim ukrasnim mašnama crveno – zlatne boje dimenzija 600-700 mm, sa minimum 40 komada - precizirano je u dokumentaciji.


Rok za prijavu na tender za dodatnu količinu novogodišnje rasvete je 21. decembar, a za novogodišnju jelku 4. decembar.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Industrija, Građevina, Finansije

Priboj traži investitora za proizvodni pogon vredan 6 mil EUR - Na prodaju parcele u Slobodnoj zoni površine 7.082 m2

Opština Priboj raspisala je javni oglas za prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta površine 7.082 m2, u svojini Industrijskih parkova doo Priboj. U pitanju su sve katastarske parcele čija početna cena iznosi približno 15,6 miliona dinara, a nalaze se u okviru Slobodne zone Priboj. Investitor se obavezuje da na kupljenom zemljištu u narednoj godini izgradi proizvodni pogon površine najmanje 5.000 metara kvadratnih, zaposli

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.