NavMenu

Poništena privatizacija preduzeća "Zastava Partner"

Izvor: Danas Sreda, 24.09.2008. 09:26
Komentari
Podeli

Sindikat Zastavine Fabrike automobila dobio je informaciju od nadležnih u Ministarstvu ekonomije da je sporna, privatizacija "Zastave Partner" - poništena.

Podsetimo da je "Zastava Partner", firma koja se bavi procenom imovine i kapitala, i koja ima dvoje zaposlenih, a raspolaže sa 150 m2 zakupljenog poslovnog prostora u novoj "Zastavinoj" upravnoj zgradi, lociranoj usred kruga Fabrike automobila, prodata na nedavnoj aukciji ovdašnjem biznismenu Gvozdenu Jovanoviću za 150.000, odnosno po ceni od 1.000 dinara po kvadratu.

Sindikat Fabrike automobila zatražio je prošle nedelje da se privatizacija "Zastave Partner" poništi, te da se utvrdi odgovornost nadležnih u "Zastavi" i Agenciji za privatizaciju, bez čijeg znanja i saglasnosti nije mogla da bude organizovana aukcijska prodaja te Zastavine firme.

- Državni sekretar u Ministarstvu ekonomije Nebojša Ćirić, obavestio me je da je u Agenciji za privatizaciju poništena privatizacija Zastave Partner, što je dobro. Mi ćemo, međutim, i dalje insistirati da se utvrdi odgovornost svih onih koji su učestvovali u ovakvoj privatizaciji - rekao je za Danas predsednik Sindikata fabrike automobila Zoran Mihajlović.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Spojena pruga od Novog Sada do Subotice - Redovni saobraćaj krajem godine

U Bačkoj Topoli je spojen poslednji deo koloseka na pruzi Novi Sad-Subotica, čime je završeno postavljanje novih šina na glavnoj deonici, saopštila je Vlada Srbije. Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar odbrane Miloš Vučević je naveo da će se do kraja ove godine od Beograda do Subotice ovom prugom putovati za 80 minuta. Ceremoniji su prisustvovali i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, ambasador

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.