NavMenu

Prodata imovina osam stečajnih dužnika

Izvor: Tanjug Utorak, 17.06.2008. 19:38
Komentari
Podeli

Agencija za privatizaciju saopštila je da je, javnim nadmetanjem, prodata imovina osam stečajnih dužnika.

Pokretna i nepokretna imovina preduzeća "Utva aluminijum" iz Pančeva prodata je za je 40,8 miliona dinara preduzeću "Bosal", takođe iz Pančeva. Šesta celina preduzeća "Biljna proizvodnja" iz Negotina prodata po ceni od 44.1 milion dinara.

Kupac šeste celine ovog preduzeća je, kako je navedeno u saopštenju, preduzeće "Žitoprodukt" iz Zrenjanina i njegova početna cena bila je šest miliona dinara.

"Žitoprodukt" je kupac i desete celine preduzeća "Biljna proizvodnja" po ceni 16,6 miliona dinara, dok su kupci druge celine preduzeće "Inobel" iz Beograda po ceni od 9,4 miliona dinara i 12. celine zemljoradnička zadruga "Uljarice" po ceni od 2.7 miliona dinara.

Preduzeće "Euro-tir" iz Kraljeva za 8,7 miliona, po ceni istoj kao i početnoj, kupilo je nepokretnu imovinu društvenog preduzeća u stečaju "Plitvice" iz Beograda, dok je prva celina preduzeća "Farma svinja" iz Kobašnice prodata za 21.7 miliona dinara preduzeću "Pack matic" .

Druga celina ovog preduzeća prodata po neštoj većoj ceni od 27,4 miliona dinara "Žitoproduktu" iz Zrenjanina, navedeno je u saopštenju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Kineska kompanija Lianbo kod Novog Sada otvorila fabriku delova za motore automobila - Prva investicija u Evropi

Kineska kompanija Jiangsu Lianbo Precision Technology, koja od 2011. godine proizvodi metalne delove (rotore i statore) za sve vrste motora u automobilskoj industriji, pustila je danas u rad svoju prvu fabriku u Evropi, u industrijskom parku CTPark Novi Sad East koji se nalazi na kaćkoj petlji. U prvoj fabrici ove renomirane kineske kompanije u Srbiji, koja se prostire na površini od 14.000 m2, biće zaposleno do 500 ljudi, a vrednost

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.