NavMenu

U planu građevinski radovi na 27 objekata u opštinama pogođenim migrantskom krizom

Izvor: eKapija Ponedeljak, 26.12.2016. 09:55
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Roman Bodnarchuk/shutterstock.com)Ilustracija
Ministarstvo rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja Republike Srbije raspislo je tender za usluge tehničkog projektovanja na programu Jačanje socijalne infrastrukture u opštinama pogođenim migrantskom krizom.

Program obuhvata izvođenje radova koji će se odvijati u 2017, 2018. i 2019. godini. Reč je o izgradnji, dogradnji, rekonstrukciji i adaptaciji objekata socijalne zaštite, predškolskih ustanova, škola, kao i objekata u mreži zdravstvene zaštite.

Kako se precizira u tenderskoj dokumentaciji, javni poziv se odnosi se na izradu projektno-tehničke dokumentacije za 6 izgradnji, 3 dogradnje, 16 rekonstrukcija i 2 sanacije u Bosilegradu, Leskovcu, Šidu, Surdulici, Vladičinom Hanu, Bujanovcu, Preševu, Dimitrovgradu, Pirotu, Vranju, Subotici, Bačkoj Palanci, Beočinu i Žabarima.

Rok za dostavljanje ponuda je 4. januar 2017. godine.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.04.2024.  |  Građevina

CLS: Gde je projekat mosta kod Ade Huje?

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda je još u decembru 2019. dobila idejni projekat mosta na Adi Huji, koji je sa PDV-om plaćen oko 735.000 EUR, ali do današnjeg dana ništa nije urađeno, izjavio je Nikola Jovanović, direktor Centra za lokalnu samoupravu i nekadašnji gradski odbornik. - Da su nadležni odmah raspisali tender za izradu Projekta za građevinsku dozvolu i počeli sa prikupljenjem i drugih dozvola i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.