NavMenu

Telekom Srbija otvorio mts Premium biznis centar - U Beogradu prva specijalizovana poslovnica namenjena malim i srednjim preduzećima

Izvor: eKapija Sreda, 30.11.2016. 15:23
Komentari
Podeli
Kompanija Telekom Srbija otvorila je danas u Beogradu prvi mts Premium biznis centar, čije su usluge isključivo namenjene malim i srednjim preduzećima, a za narednu godinu je najavljeno otvaranje još dva centra na teritoriji Srbije.

Generalni direktor kompanije Telekom Srbija Predrag Ćulibrk je, na svečanom otvaranju centra, rekao da je reč o potpuno novom konceptu saradnje sa preduzetnicima i malim i srednjim preduzećima.

- To je prvi centar ove vrste i mesto gde će preduzetnici, odnosno njihovi zaposleni, moći da dođu, i gde će se Telekom Srbija postaviti prema njima više kao partner, a ne kao prodavac usluga - izjavio je Ćulibrk.

Ideja Telekoma je, prema rečima izvršnog direktora za poslovne korisnike, Petra Popovića, da se u sledećoj godini otvore još dva ovakva centra u Srbiji, i to van Beograda.

MTS je, prema njegovim rečima, na osnovu detaljne analize zahteva i potreba malih i srednjih preduzeća, kreirao specijalne prodajne kanale, servisnu podršku i posebne ICT servise za ovaj segment korisnika.

Kako bi izašao u susret njihovim zahtevima, Telekom Srbija je već u ovoj godini gotovo u svakom velikom gradu otvorio specijalizovano prodajno mesto, gde korisnici mogu da se informišu kao i da kupe servise.

- Cilj nam je da ovom segmentu korisnika budemo prvi izbor, tako da ćemo dalje investirati, kako bismo unapredili i poboljšali korisničko iskustvo, uveli nove servise, inova rešenja, a sve u cilju da poslovnim korisnicima obezbedimo da vode svoj biznis što efikasnije i bolje - kaže Popović.

Koncept mts Premium biznis centra razvijen je u skladu sa najsavremenijim standardima za opremanje prodajnih centara i podeljen je u nekoliko zona. Pored savetnika za mala preduzeća u delu za sastanke i zone sa najnovijim modelima uređaja neophodnim za savremeno poslovanje, u prezentacionoj zoni se korisnicima na interaktivan način preko digitalnih ekrana predstavljaju poslovna rešenja, dok lounge zona nudi mogućnost upoznavanja sa uslugama pomoću posebno razvijenih animacija. U ovom multimedijalnom centru, korisnici mogu da sve svoje obaveze završe na jednom mestu, bez čekanja.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.04.2024.  |  Građevina

CLS: Gde je projekat mosta kod Ade Huje?

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda je još u decembru 2019. dobila idejni projekat mosta na Adi Huji, koji je sa PDV-om plaćen oko 735.000 EUR, ali do današnjeg dana ništa nije urađeno, izjavio je Nikola Jovanović, direktor Centra za lokalnu samoupravu i nekadašnji gradski odbornik. - Da su nadležni odmah raspisali tender za izradu Projekta za građevinsku dozvolu i počeli sa prikupljenjem i drugih dozvola i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.