NavMenu

Kancelarija NSTLAW se pridružila globalnoj mreži NextLaw

Izvor: eKapija Četvrtak, 06.10.2016. 14:19
Komentari
Podeli

(Foto: Andrey Popov/shutterstock.com)
Advokatska kancelarija Stanković i partneri je objavila da se pridružila globalnoj mreži NextLaw (NextLaw Global Referral Network), koja omogućava povezivanje klijenata sa visokokvalitetnim advokatima širom sveta. Globalna mreža NextLaw je najveća mreža te vrste u svetu, sa 283 firmi koje su članice i 18.600 advokata koji pokrivaju 160 zemalja.

NSTLAW je već članica mreže Legal Network Alliance (LNA) i ovo novo članstvo će samo proširiti njihove aktivnosti i usluge koje nude klijentima u Srbiji i regionu.

Nenad Stanković je rekao: - Pridruživanjem globalnoj mreži NextLaw svojim klijentima možemo pružiti najbolje od dva sveta, tako što ćemo nastaviti da im pružamo usluge na lokacijama gde trenutno imamo kancelarije, ali i da ih uputimo na najbolje advokate u drugim državama gde im je potreban pravni ili poslovni savet. Na ovaj način ćemo dodatno učvrstiti dobre odnose s klijentima tako što će na raspolaganju imati sve pravne resurse na globalnom nivou.

Jeff Modisett, generalni direktor mreže NextLaw je rekao:

- Ponosni smo što je kancelarija NSTLAW deo naše mreže. Mi smo uspešni u onoj meri u kojoj naše članice mogu da ponude kvalitetnu uslugu, a Nenad Stanković i njegov tim nas čine snažnijim i omogućavaju da na bolji i stabilniji način zadovoljimo potrebe naših klijenata u Republici Srbiji i jugoistočnoj Evropi.

Globalnu mrežu Nextlaw je oformila advokatska kancelarija Dentons, kao najveća kancelarija na svetu. Mreža, koja nudi besplatno članstvo, vrši detaljnu proveru kako bi se garantovao kvalitet firmi koje su članice i razvila je vlasničku tehnologiju kako bi se članovima omogućilo da nađu advokate u drugim firmama članicama koji imaju odgovarajuće iskustvo u oblastima u kojima klijentima treba pravni savet.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.04.2024.  |  Energija, Industrija, Građevina

Nova privredna zona u Prokuplju sprema se za investitore - Počela gradnja trafostanice

U privrednoj zoni u Prokuplju počela je izgradnja trafostanice TS35/10kV "Prokuplje 5", snage 2×8 MVA. Investitor i finansijer je Elektrodistribucija Srbije, a vrednost je 274 miliona dinara, bez PDV-a. Rok za završetak ovih radova, sa tehničkim pregledom i ishodovanjem upotrebne dozvole, je 9. jul 2025. godine. - Industrijska zona u Prokuplju i zvanično je u registru republičke Razvojne agencije i sada su na potezu potencijalni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.