NavMenu

Hotel Crowne Plaza Beograd dobija pametni parking na otvorenom

Izvor: eKapija Ponedeljak, 08.08.2016. 13:07
Komentari
Podeli

Kompanija DunavNET iz Novog Sada kreirala je veb i mobilnu aplikaciju parkNET kako bi vozači mogli u realnom vremenu, uz pomoć laptopa ili mobilnog telefona, da prate stanje na parkingu koji se nalazi na otvorenom prostoru. Ovo je ujedno i prvo rešenje ovog tipa za praćenje statusa zauzetosti parking mesta na otvorenom, saopštila je ta kompanija.

Priliku da premijerno iskuse jednostavno i brzo pretraživanje slobodnih parking mesta, uz pomoć aplikacije parkNET imaju gosti beogradskog hotela Crowne Plaza. Na parkingu hotela postavljeni su senzori koji će "slati informacije" o dostupnim parking mestima.

Menadžment hotela Crowne Plaza prepoznao je parkNET kao zanimljivu opciju kroz koju gostima mogu da ponude nešto novo, pa samim tim posmatraju ovaj pilot projekat uz veliku dozu entuzijazma.

- Inovativnost aplikacije parkNET uvezana sa najnovijom tehnologijom, daje novu dimenziju kada je u pitanju usluga hotela kreirajući jedinstveno iskustvo za sve naše goste i posetioce. Ovo je, dodatno, opcija koja čini da se izdvojimo u odnosu na konkurenciju, a svakako i još jedan od načina da ostavimo dobar prvi utisak na naše goste. parkNET dodajemo spisku naših sadržaja i sa nestrpljenjem očekujemo prve komentare i utiske - kazao je Živorad Vasić, generalni direktor Crowne Plaza hotela.

Aplikacija parkNET je deo DunavNET-ovog paketa rešenja cityNET koja su namenjena unapređenju kvaliteta života u savremenim gradovima. Kompanija DunavNET tokom 10 godina, koliko postoji, gradi poslovnu priču na kreiranju inovativnih rešenja u domenu tehnologije Interneta inteligentnih uređaja (IoT). Fokus njihovih rešenja jeste podsticanje kreiranja pametnog okruženja, pametnih gradova, održivi razvoj i pametnija poljoprivredna proizvodnja. Kompanija je jedan od partnera Microsofta iz oblasti Interneta inteligentnih uređaja.

Aplikacija parkNET dostupna je na Google Play-u i iTunes-u.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Spojena pruga od Novog Sada do Subotice - Redovni saobraćaj krajem godine

U Bačkoj Topoli je spojen poslednji deo koloseka na pruzi Novi Sad-Subotica, čime je završeno postavljanje novih šina na glavnoj deonici, saopštila je Vlada Srbije. Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar odbrane Miloš Vučević je naveo da će se do kraja ove godine od Beograda do Subotice ovom prugom putovati za 80 minuta. Ceremoniji su prisustvovali i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, ambasador

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.