NavMenu

Zlatni sertifikat bonitetne izvrsnosti za NIP Spasić iz Ćuprije

Izvor: eKapija Ponedeljak, 25.07.2016. 14:33
Komentari
Podeli
Kompanija Nip Spasić iz Ćuprije, koja se bavi proizvodnjom propratnog materijala za termoizolacione fasadne sisteme za građevinske objekte, tri godine zaredom ponela je međunarodni Sertifikat bonitetne izvrsnosti poštujući stroge kriterijume međunarodne kategorizacije i procene.


Na taj način postala je ekskluzivni nosilac međunarodnog Zlatnog sertifikata bonitetne izvrsnosti za 2013/2014/2015 godinu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

20.09.2024.  |  Građevina

Investitor iz Beograda u Šapcu gradi zgradu sa dva stana na tri etaže

U Mačvanskoj ulici na broju 34 u Šapcu gradiće se zgrada spratnosti P+2+Ps. U objektu je predviđeno ukupno dva stana, i to jedan stan na prvoj etaži, i jedan stan na drugom i povučenom spratu. Dvosoban stan na prvom spratu ukupne je površine 61,11 m2 i sastoji se od hodnika, dve spavaćesobe, kupatila, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom i terase. Drugi sprat je rezervisan za jednu stambenu jedinicu koja se prožima i na etažu

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.