NavMenu

Poslovni susreti sa korejskim malim i srednjim preduzećima 23. maja u Beogradu

Izvor: eKapija Četvrtak, 14.04.2016. 15:53
Komentari
Podeli
Korejska agencija za promociju trgovine i investicija - KOTRA organizuje 23. maja u beogradskom hotelu "Crowne Plaza" poslovne susrete sa predstavnicima malih i srednjih preduzeća Republike Koreje.

Ovom prilikom privredna delegacija grada Jinju, u pratnji svog gradonačelnika, predstaviće svoje proizvode, modele saradnje sa partnerima iz Srbije, kao i proizvodne mogućnosti industrije i grada.

U poseti Beogradu očekuju se predstavnici preduzeća iz metaloprerađivačke industrije specijalizovane za proizvodnju rezervnih delova za traktore, poljoprivredne, građevinske mašine i auto delove. Proizvodni asortiman predstaviće 13 kompanija sa više od 20 učesnika.


Ovaj događaj odlična je prilika za razmenu informacija, upoznavanje, uspostavljanje saradnje, promociju i dogovore potencijalnih partnera, navodi se u saopštenju Korejske agencije koja poziva srpske privrednike da se jave i unapred dogovore termine razgovora sa korejskim kolegama.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.04.2024.  |  Građevina

CLS: Gde je projekat mosta kod Ade Huje?

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda je još u decembru 2019. dobila idejni projekat mosta na Adi Huji, koji je sa PDV-om plaćen oko 735.000 EUR, ali do današnjeg dana ništa nije urađeno, izjavio je Nikola Jovanović, direktor Centra za lokalnu samoupravu i nekadašnji gradski odbornik. - Da su nadležni odmah raspisali tender za izradu Projekta za građevinsku dozvolu i počeli sa prikupljenjem i drugih dozvola i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.